Çerkezköy organ naklinde ivme kazandı

Geçtiğimiz hafta Kapaklı’da kocası tarafından ensesinden vurulan ve yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini 8’inci günde kaybeden Nuran Çakmak’ın organları, başka bedenlere umut olacak

Çerkezköy organ naklinde ivme kazandı
05 Şubat 2016 Cuma 15:43

EŞİ TARAFINDAN VURULMUŞTU

Kapaklı Atatürk Mahallesi Kemal Paşa Sokak’ta geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda eşi tarafından ensesinden vurulan ve Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi’ne kaldırılan Nuran Çakmak, hastanenin yoğun bakım servisinde verdiği yaşam mücadelesini 8’inci günde kaybetti. Ailesinden izin alınan Nuran Çakmak’ın organları ise başka bedenlere umut olmak için yola çıktı.

ORGANLARI GEREKLİ HASTANELERE GÖNDERİLDİ

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker, 6 organın nakil edildiğini belirterek, “Nuran Çakmak’ın karaciğeri ve böbrekleri Şişli Memorial Hastanesi’ne, korneaları Çapa Tıp Fakültesi’ne, kalbi de Ankara İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi.” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.