Çerkezköy OSB’de Dijital Dönüşüm devam ediyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firmalarda dijital dönüşüm çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla üç haftalık olacak şekilde planlanan MBA Eğitimleri, COVID-19 salgını nedeniyle ilk hafta yapılan eğitimlerin ardından ertelenmişti. Ertelemenin ardından eğitimler video konferans yöntemiyle tekrar yapılmaya başlandı.

Çerkezköy OSB’de Dijital Dönüşüm devam ediyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Nisan 2020 Pazartesi 11:26

Gün boyu süren eğitimlerde, Eğitmen Uğur Yurttaş tarafından ‘Eklemeli Üretim’ eğitimi Eğitmen Ergi Şener tarafından da ‘Dijital İnovasyon, İş Modellerinin Dijitalleşmesi’ eğitimleri verildi.
 
ÇOSB tarafından yapılan açıklamada,Dijital Dönüşüm Mini MBA Eğitimlerinin bu yöntemle tamamlanacağını kaydedildi. Eğitime katılan farklı sektörlerden oluşan katılımcılar bu denli kapsamlı bir eğitime katılmış olmaktan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.