Çerkezköy RAM’den ücretsiz hizmet

Çerkezköy Rehabilitasyon ve Araştırma Merkezi (RAM) yetkilileri, Merkezin Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmeti’ni tanıttılar.

Çerkezköy RAM’den ücretsiz hizmet
18 Eylül 2015 Cuma 17:47

STANT KURDULAR

 

Kipa AVM’ye kurdukları stantla vatandaşları bilgilendiren ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmeti’ni tanıtan yetkililer, ihtiyacı olan tüm vatandaşları Çerkezköy RAM’a davet ettiler.

 

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK HİZMETİ’Nİ TANITTILAR

 

Konuyla ilgili kısa bir basın açıklaması düzenleyen Çerkezköy RAM yetkilileri, konuya ilgi gösteren basın mensuplarına teşekkür ettikten sonra, “Bugün burada olmamızın sebebi Çerkezköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin Rehberlik, Psikolojik Danışmanlık Hizmeti’ni tanıtmak.” ifadelerini kullandı.

 

AMAÇ HALKI BİLGİLENDİRMEK

 

Özellikle, Çerkezköy RAM tarafından sağlanan ücretsiz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmeti’ne dair Çerkezköy halkını bilgilendirmek istediklerini vurgulayan yetkililer, “Psikolojik danışmanlık hizmeti; bireylerin karşılaştıkları güçlükleri, sorun haline gelmeden çözmelerine yardımcı olmayı, uyum ve iletişim becerilerine sahip bireyler olmalarına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.” şeklinde konuştu.

 

SAYGI VE GİZLİLİK ESAS

 

Verilen hizmetin ücretsiz olduğunu belirten yetkililer, “Hizmetimiz tüm halkımıza açık olup saygı ve gizlilik esaslarına bağlı olarak yapılmaktadır. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetimizde bilimsel tekniklerle çalışılmaktadır.” açıklamalarında bulundu.

 

BİREYSEL BAŞVURUDA BULUNULABİLİR

 

Çerkezköy RAM yetkilileri, verilen Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmeti’nden yararlanmak için Çerkezköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi’ne bireysel başvuruda bulunulabileceğini belirtirken Merkezde verilen bu hizmetin ücretsiz olduğunu vurguladı.

 

ÇERKEZKÖY RAM NEDİR?

 

Çerkezköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi; Çerkezköy Kaymakamlığı, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim bünyesinde 19.09.2013 tarihinde açılmış, 2014 Nisan ayında hizmet vermeye başlamıştır. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Bölümü ve Özel Eğitim Hizmetleri Bölümü’nden oluşmaktadır. Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerindeki okullara ve bireylere hizmet vermektedir.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.