Çerkezköy renkleniyor

Tek yön uygulamasına başlanan Atatürk Caddesi üzerindeki elektrik ve telefon panoları Çerkezköy Belediyesince hazırlanan proje çerçevesinde sanatçılardan oluşan özel bir ekip tarafından doğa ve manzara resimleriyle süsleniyor

Çerkezköy renkleniyor
07 Temmuz 2017 Cuma 13:51

DOĞA VE MANZARA RESİMLERİ ÇİZİYORLAR
Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan proje ile Atatürk Caddesi renkleniyor. Sanatçı kimliğiyle tanınan Sevim Bozkurt, emekli resim öğretmeni Aynur Ode ve Trakya Üniversitesi öğrencilerinden oluşan ekip, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan panolara su bazlı akrilik boya kullanarak doğa ve manzara resimleri çiziyor.
GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ OLUŞTURUYORLARDI
Çalışmaları yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Maalesef kentimizin muhtelif noktalarında bulunan elektrik ve telefon panoları, üzerlerine bilinçsizce yapıştırılan afiş ve el ilanları yüzünden adeta görsel bir kirliliğe neden oluyor. Bu durumu ortadan kaldırmak ve caddemize güzel bir görünüm katmak amacıyla böyle bir çalışma yapmaya karar verdik. Daha önce görüntü kirliliği oluşturan bu panolar, şimdi ise güzel bir görünüme kavuştu” ifadelerini kullandı.
VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
Yapılan çalışmaların vatandaşlar tarafından beğenildiğini ve takdirle karşılandığını sözlerine ekleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu vesile ile doğa ve sanat dostu kişilikleri ile tanınan Sevim Bozkurt ve Aynur Ode ile üniversite öğrencilerimize de projeye olan katkılarından dolayı teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu. Atatürk Caddesi’ndeki çalışmaların tamamlanmasının ardından ilçenin diğer noktalarındaki panolarda da benzer çalışmaların gerçekleştirileceğini kaydeden Başkan Akay, vatandaşlar
dan yapılan çalışmalara sahip çıkılmalarını isterken; panolara izinsiz el ilanı yana afiş asanlar hakkında cezai işlem uygulanacağını belirtti.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.