Çerkezköy şölende bir araya geldi

Çerkezköy Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni’nin 3’üncüsü Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda yapılırken, Trakya’nın en büyük çocuk parkı olan 23 Nisan Çocuk Parkı da düzenlenen tören ile açıldı

Çerkezköy şölende bir araya geldi
21 Ağustos 2017 Pazartesi 12:14

BU YIL 3’ÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ
Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Çerkezköy Belediyesi Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni kapsamında 7 çiftin nikah akitleri kıyılırken, 270 çocuk da sünnet ettirildi. Çerkezköy Belediyesi’nin Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda düzenlediği şölen, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Rağbet Erol kürsüye gelerek kısa bir konuşma gerçekleştirdi.
270 ÇOCUK SÜNNET OLDU
Konuşmasında Çerkezköy Belediyesi olarak bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni kapsamında 270 çocuğun sünnet işlemlerinin Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi tarafından gerçekleştirildiğini belirten Belediye Başkan Vekili Rağbet Erol, “Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babalarına, vatanımıza ve milletimize hayırlı birer evlat olmalarını temenni ediyorum” dedikten sonra şölen kapsamında 7 çiftin ise nikahlarının kıyılacağını belirterek, aile kurumunun önemine dikkat çekerek, yeni evlenecek çiftlerden evlilik müessesine karşı dikkatli olmalarını, sevgi ve saygıyı elden bırakmamalarını talep etti ve şölende emeği geçen Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’ne, Akut Polikliniği’ne, Nüfus Müdürlüğü’ne ve mahalle muhtarlarına teşekkür etti.
7 ÇİFTİN NİKAHI KIYILDI
Belediye Başkan Vekili Rağbet Erol’un konuşmasının ardından Toplu Nikah Şöleni kapsamında evlenen Fadile İpek ile İzzettin Arslan, Derya Sayar ile Cahit Tekkanat, Damla Akhisar ile Can Amik, Birgül Bakan ile Yaşar Duğan, Yonca Kamburdeler ile Hakan Yotaz, İkbal Sarı ile Ali Karaman ve Fatma  Dellal ile Ümit Şevik’in nikah akitleri Belediye Başkan Vekili Rağbet Erol tarafından kıyılırken, evlenen çiftlerin nikah şahitliklerini Mahalle Muhtarları Mutlu Timur, Tahsin Akgün, İrfan Akem, Ahmet Milli, Hikmet İşcan, Bahri Çakır, Ersan Albayrak, Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz, Meclis Üyeleri Nedim Yılancı, Necmettin Çınar, Ali Dede, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman yaptılar.
KATKIDA BULUNANLARA PLAKETLERİ VERİLDİ
Yeni evlenen çiftlerin nikahlarının kıyılmasının ardından takı ve hediye merasimi yapıldıktan sonra Sünnet Şöleni kapsamında Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi tarafından sünnetleri gerçekleştirilen 270 çocuktan 4 tanesi sahneye davet edilerek, bisikletleri hediye edildi. Sünnet şöleni kapsamında sünnetleri gerçekleştirilen diğer 266 çocuğun da bisikletlerinin alındığını ve Pazartesi gününden itibaren dağıtılmaya başlanacağı belirtildikten sonra bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni’nde katkı ve destekte bulunan Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz’a, Akut Polikliniği sahibi Dr. A. Akif Başkurt’a, Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün’e, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hikmet İşcan’a, Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Turhan Ersöz’e, Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur’a, İstasyon Mahallesi Muhtarı Bahri Çakır’a, Kızılpınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Milli’ye, Veliköy Mahallesi Muhtarı Ersan Albayrak’a, Yıldırım Beyazıt mahallesi Muhtarı İrfan Akem’e, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin’e, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin’e ve 270 çocuğun sünnet işlemini yapan Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Ayhan Arslan’a plaketleri Belediye Başkan Vekili Rağbet Erol, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve İmdat Özgör tarafından verildi.
KATKI VE DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Plaket töreninin ardından kürsüye Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay geldi. Sözlerine “Çok değerli hemşerilerim. Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” diyerek başlayan Başkan Akay, geleneksel hale gelen Nikah Şöleni kapsamında bu akşam 7 çiftin nikahının Belediye Başkan Vekili Rağbet Erol tarafından kıyıldığını belirterek, “Aynı zamanda bu yıl 270 çocuğumuzu sünnet ettirmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle bu birliktelikte bizlere destek olan çok değerli muhtarlarımıza, Nüfus Müdürlüğümüze, Akut Polikliniğimize teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Aynı zamanda her yıl Çerkezköy Belediyesi’ne, Çerkezköy’ün çocuklarına destek olan Optimed Hastanesi’ne, Hastaneyi temsilen aramızda bulunan Op. Dr. Ayhan Arslan’a, çok değerli doktorlarına, hemşirelerine, tüm sağlık personeline çok teşekkür ediyor ve kuvvetli bir alkış rica ediyorum. Çünkü sayısı 200 ile başladı, 250 ile devam etti, ardından 270 çocuğumuza kadar çıkarttık. Şahsım ve Çerkezköy Belediyesi adına bir kez daha teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
BÖLGENİN EN ÖNEMLİ ÇOCUK OYUN ALANLARINDAN BİRİ
Bu yıl içerisinde yapılan yatırımlar ile hedefe ulaşıyor olmanın; yatırımlara devam ediyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bugün bu bölgede, bu alanda buraya kadar gelmişken, sünnet şölenimizi, nikah merasimimizi bu alanda yapmışken 23 Nisan Çocuk Parkımızın da açılışını bugün burada gerçekleştirmek istedik. Açılışını yapacağımız 23 Nisan Çocuk Parkı 3 bin 500 metrekarelik çocuk oyun alanı ile bölgenin en önemli çocuk oyun alanlarından biri, belki de en büyüğü. Biz bu parkımızı 20 Ağustos tarihinde açmanın ayrı bir mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Çünkü 20 Ağustos Çerkezköy için önemli bir tarih. Bundan sonra bu tarihi daha yoğun ve yüksek sesle ifade edeceğiz.
ÇERKEZKÖY’ÜMÜZE HAYIRLI OLSUN
20 Ağustos Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün bu topraklara geldiği tarihtir. Bizler büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Çerkezköy’e geldiği bu tarihte onun dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan gününü yaşatmak amacı ile Çerkezköy Belediye Meclisi’nin aldığı karar ile bu parkın adını 23 Nisan Çocuk Parkı olarak açıyoruz. Tüm Çerkezköy’ümüze, bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
ÇERKEZKÖY HALKINA 30 AĞUSTOS DAVETİNDE BULUNDU
Bugünün tarihinin 20 Ağustos olduğunu vurgulayan Başkan Akay, Zafer Haftası’nın yaklaştığını belirterek, “Bu toprakları kan ile kazıya kazıya kazanan bir toplum olduğumuzu biz bu 30 Ağustos’ta Çerkezköy’de yeniden haykıracağız. Ben bu 30 Ağustos akşamında kalbinde, gönlünde Atatürk sevgisi olan, Türk Bayrağı sevdası olan herkesi 30 Ağustos akşamı saat 20.00’da Çerkezköy Belediye Meydanı’na buradan davet ediyorum. Bu zaferi nasıl kazandığımızı, şehitlerimize saygı, şefkat ve minneti o akşam hep birlikte haykırmaya davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
ÜNLÜ KOMEDYEN SEFA DOĞANAY SAHNE ALDI
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın konuşmasının ardından 23 Nisan Çocuk Parkı’nın açılış kurdelesi kesildi ve sahneye ünlü komedyen Sefa Doğanay çıkarak, Çerkezköylülere unutulmaz eğlenceli dakikalar yaşattı. Gecenin sonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı sahneye çıkarak, Çerkezköylülere unutulmaz bir gece yaşatan Sefa Doğanay’a teşekkür ettiler ve çiçek takdim ettiler.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.