Çerkezköy TSO Akreditasyon Çalıştayı’na katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen Akreditasyon Çalıştayı’nın dördüncüsü bu yıl 5-7 Ekim tarihilerinde Antalya’da gerçekleştirildi

Çerkezköy TSO Akreditasyon Çalıştayı’na katıldı
13 Ekim 2015 Salı 17:13

191 ODADAN TEMSİLCİ KATILDI

191 Akredite oda ve borsanın Genel Sekreterleri ile Akreditasyon Sorumlularının katıldığı Çalıştay’da, Çerkezköy TSO’yu temsilen Genel Sekreter Hakan Gel ve Eğitim ve Kalite Sistem Yöneticisi Asude Çelen yer aldı. Çalıştay süresince, akredite odaların hizmet kalitesini daha da yükseltmesi adına ne tür çalışmalar yapılabileceğinin örneklerin görüldü.

2014 YILI PERFORMANS İSTATİSTİKLERİ İNCELENDİ

TOBB Reel Sektör Araştırma Geliştirme ve Uygulama Dairesi Başkanı ve Akreditasyon Kurulu Üyesi Fatih Soysal’ın açılış konuşmalarıyla başlayan çalıştayın ilk gününde, TOBB Akreditasyon Kurulu Sekreteri tarafından, Oda/Borsaların Akreditasyon Standardı kriterlerine ilişkin 2014 yılı performanslarını yansıtan istatistiklerin yer aldığı sunumu gerçekleştirdi.

TOBB’UN BİLGİ İŞLEM TEKNOLOJİLERİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARA DEĞİNİLDİ

Ardından TOBB Bilgi İşlem Müdürlüğü’nce TOBB tarafından yürütülen Bilişim Projeleri hakkında bilgilendirme yapılarak mevcut durumda uygulanan ve gelecekte uygulanması düşünülen “Bilgi ve İletişim Teknolojileri”ne ait TOBB’un çalışmalarına değinildi. İlk günün sonunda, akreditasyon standardında yer alan “İnsan Kaynakları Yönetimi ve Üye İlişkileri” kriterlerine yönelik olarak, TOBB ETÜ SEM eğitmenlerince “İş Yaşamında İnsan İlişkileri ve Etkili İletişim” başlıklı sunum gerçekleştirildi.

STANDARDIN YENİ VERSİYONUNUN SUNUMU YAPILDI

Çalıştayın ikinci gününde, akreditasyon standardında yer alan “Protokol Kuralları”, “ISO 9001 Kalite Yönetimi Standardı’nın Yeni Versiyonu”,  “ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi”, “Kurumsallaşma Yolunda Etkin Sosyal Medya Kullanımı” ve “Mazaret Yok” kişisel gelişim programı konularında sunumlar yapıldı.

YÖREX DE ZİYARET EDİLDİ

Yapılan genel değerlendirmenin ardından katılımcılar YÖREX Yöresel ürünler fuarını ziyaret etti. 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.