Çerkezköy TSO Messe 2016’da

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Dünyanın en dinamik ve kapsamlı fuarlarından biri olan Hannover Messe 2016 Sanayi ve Endüstri Fuarı’na katıldı

Çerkezköy TSO Messe 2016’da
28 Nisan 2016 Perşembe 17:24

 25 NİSAN’DA BAŞLADI

25 Nisan tarihinde başlayan ve 29 Nisan’da sona erecek olan Hannover Messe Fuarı, sektör içinde faaliyet gösteren profesyoneller ve idari sorumlular için oldukça önemli bir buluşma platformu olurken, Çerkezköy TSO Heyeti, fuarın ilk iki gününü oldukça verimli geçirdi. Almanya’ya giden heyette Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Sifil, Metin Taşdelen, Meclis Başkan Yardımcısı Asım Yavuzarslan, Meclis Üyeleri Muharrem Yamaç, Özcan Doğu Kaya ve Çerkezköy TSO Üyesi firmaların temsilcileri yer aldı. 

STANT VE ÜRÜNLERİ İNCELEDİLER

Fuarın ilk gününde, Baden-Wurttemberg Eyaleti Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (IHK) Standının Açılış Kokteyline katılan Çerkezköy TSO Heyeti, fuardaki stant ve ürünleri detaylı bir şekilde inceleme fırsatı yakaladı. Kokteyl sonrasında, Süleyman Kozuva tarafından Ulm TSO Genel Müdürü Otto Salzle ve Ulm TSO Türkiye Yetkinlik Merkezi Başkanı Halil Kükürt’e birer plaket takdim edildi. İlk gün sonunda Çerkezköy TSO Heyeti ile Ulm IHK yetkilileri dostluk yemeğinde bir araya geldi.

İKİLİ GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çerkezköy TSO heyeti programın ikinci gününe Messe 2016’daki incelemelerle devam ederken, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Ulm IHK Uluslararası Bölüm Başkanı Karl Schick ile bir araya gelerek odalar arası ilişkilerin geliştirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulundu. Çerkezköy TSO üyeleri program kapsamında organize edilen ikili görüşmelere katılırken, kendi sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar ile bir araya gelme şansı yakaladı. 

Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.