Çerkezköy TSO Yönetiminden birlik mesajı ​

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir dizi ziyarette bulundu

Çerkezköy TSO Yönetiminden birlik mesajı ​
11 Ekim 2018 Perşembe 10:44

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Seçkin, Mehmet Danyeli, Ayhan Arslan, Mustafa Ogün Asıl, Mehmet Çetin, Metin Taşdelen ve Rasim Bilgen eşlik etti.

ODA OLARAK DESTEK VERMEYE HAZIRIZ
Oda heyeti, ilk olarak Kapaklı’ya yeni atanan Kaymakam Mustafa Ünlüsoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Kozuva, Kaymakam Ünlüsoy’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Bölgemize hoş geldiniz. Kapaklı, hem sanayi hem de nüfus bakımından oldukça hızlı gelişen ve büyüyen bir ilçemiz. İlçemiz için gerçekleştireceğiniz çalışmalarda Oda olarak destek vermeye hazırız” sözlerini kaydetti. Oda heyetinin ziyaretinden oldukça mutlu olduğunu belirten Kaymakam Ünlüsoy da “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, birçok il odasından büyük bir oda. Çalışkanlığıyla da ilçelerimize değer kattığına ve ileride birçok odayı da geride bırakacağına inanıyorum” diyerek birlikte çalışmanın hem ilçe hem de bölge için yararlı olacağının altını çizdi.

MAL MÜDÜRÜ TAŞKIN’A ZİYARET
Kaymakam Ünlüsoy’un ardından Kapaklı Mal Müdürü İlhami Taşkın’ı ziyaret eden Çerkezköy TSO’lu heyet, Taşkın’a yeni görev yerinde başarılar diledi.

İŞ BİRLİĞİNE HAZIRIZ
Taşkın’a yapılan ziyaret sonrasında ise Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi’ye ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Oda heyeti burada da “İlçemiz için yapılacak her türlü çalışmada desteğe ve iş birliğine hazırız” mesajını verdi. Sevgi, Oda heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla sona erdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.