Çerkezköy TSO’dan eğitime bir destek daha

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Ocak Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlandığı toplantıda, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’ projesi kapsamında meslek komiteleriyle 100 sınıfın donatılmak istendiği belirtildi

Çerkezköy TSO’dan eğitime bir destek daha
07 Şubat 2017 Salı 12:01

AYŞE DOĞAN DA KATILDI
Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan’ın da katıldığı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısında konuşlan Doğan, “Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlatılan ‘Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’ projesine destek bekliyoruz. Özellikle eğitime destekleri ile gündeme gelen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu projeye sessiz kalmayacağını düşünüyorum.” dedi.
100 SINIF DONATILACAK
Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Taha Ülker de, Oda olarak kampanyaya destek vereceklerini ifade etti ve “Meclis gündemimize de aldığımız proje kapsamında 10 meslek komitesiyle birlikte 100 sınıf yaptırmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı. Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da, projeye destek verdiklerini belirtti.
GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Konuşmaların tamamlanmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü. 2016 yılı Aralık ayı geliri 269 bin 961,39 TL, gideri ise 423 bin 566,80 TL olarak açıklandı. Bir diğer gündem maddesinde ise 2016 yılı kesin gelir giderleri açıklandı. 2016 yılının kesin gelirinin 3 milyon 260 bin 724,34 TL, giderinin ise 2 milyon 208 bin 41,01 TL olduğu belirtildi. Kasada kalan 1 Milyon 60 bin TL’nin de Eğitim Kampüsünde ÇTSO tarafından yaptırılan Sosyal Bilimler Lisesi harcamalarında kullanılacağı söylenildi. Görüşülen gündem maddesi oy birliği ile de kabul edildi.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.