Çerkezköy TSO’dan erzak yardımı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl Ramazan Ayı’nda dağıtılan erzak kolileri bu yıl da Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da bulunan vatandaşlara ulaştırılmaya başlandı

Çerkezköy TSO’dan erzak yardımı
21 Haziran 2016 Salı 16:58

İHTİYAÇ SAHİPLERİ BELİRLENDİ
 
Toplam bin 50 adet erzak kolisi, Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine 17 Haziran Cuma günü itibariyle dağıtılmaya başlandı.
 
“RAMAZAN AYI PAYLAŞMA AYIDIR”
 
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Oda Meclis Üyeleri ve Meslek Komitelerinin çalışmaları sonrasında belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere bin elli paket erzak kolisi hazırlandığını kaydeden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Ramazan Ayı ve paylaşmanın önemine vurgu yaparak, “Ramazan Ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Biz de geçmiş yıllarda olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.