Çerkezköy TSO’dan ihtiyaç sahiplerine Ramazan kolisi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ramazan ayında geleneksel olarak dağıtımı yapılan gıda kolilerinin dağıtımına başlandı

Çerkezköy TSO’dan ihtiyaç sahiplerine Ramazan kolisi
12 Haziran 2017 Pazartesi 16:13

ÇERKEZKÖY, KAPAKLI VE SARAY’DA DAĞITILIYOR
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ramazan ayında geleneksel olarak dağıtımı yapılan gıda kolilerinin dağıtımına başlandı. Erzak kolisi veya Ramazan kolisi olarak da bilinen gıda yardımı Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da bulunan ve önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.  
İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILIYOR
Gelenekselleştirilen gıda yardım kolileri, Çerkezköy TSO Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine yine meclis ve meslek komiteleri üyeleri aracılığıyla yapılıyor.
BU GÜZEL GELENEĞİ SÜRDÜRÜYORUZ
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, gıda yardımıyla ilgili olarak “Ramazan kardeşlik, birlik beraberlik ve en önemlisi de paylaşmak, muhtaç olanları görüp gözetme ayıdır. Biz de bu mübarek ayın bu güzelliklerini kurum olarak yaşamak ve ihtiyaç sahibi ailelerimize yaşatmak için bu güzel geleneği sürdürüyoruz” dedi.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.