Çerkezköy TSO’dan tekerlekli sandalye yardımı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne iki adet akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Törende konuşan Dernek Başkanı Hayretin Çetinkaya Oda Yönetimine teşekkür etti

Çerkezköy TSO’dan tekerlekli sandalye yardımı
07 Şubat 2017 Salı 12:19

YÜZLERİ GÜLÜYOR
Çerkezköy TSO Seminer Salonu’nda düzenlenen bir törenle teslim edilen akülü tekerlekli sandalyeler için Oda Yönetimine teşekkürlerini ileten Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, bu yardımlar sayesinde pek çok engelli vatandaşın yüzünün güldüğünü ifade etti.
ARKADAŞLARIMIZI ENGELSİZ HALE GETİRİYORUZ
Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Taha Ülker, ziyaretleri için TSD Çerkezköy Şubesi’ne teşekkür ederek, “Son derece gurur duydum. Koca İzmir ilinde 25 yıldır yaşıyorum ve böyle bir şey ile karşılaşmamıştım. Engeli ifadesini söylemeye gerek yok ve artık arkadaşlarımızı engelsiz hale getiriyoruz. Bunlar da sizlerin ve STK’ların çalışmaları ile oluyor” dedi.
BUNLARIN DEVAM ETMESİNİ ARZU EDERİZ
Konuşmalarına devam eden Ülker, “Biz esasında böyle bir toplulukta bir şey sunmak istemiyorduk ama siz teşekkür etmek için geldiniz ve tesadüfen Sayın Vekilimiz de sizden sonra yapacağımız toplantıda bize destek olmak için burada bulunuyordu. Orada da güzel bir konuyu dile getireceğiz. İki tane akülü sandalyenin verilmesi ve bu giysilerin verilmesi karınca kararınca ufak şeylerdir. Bunların devam etmesini arzu ederiz. Bunların dile getirilmesine gerek yok. Onlar oynayıp sevinsinler bu bize yeter. Biz size çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
BU REKLAM DEĞİL; VESİLE OLMAKTIR
“Cenabı Allah bizleri yine güzel bir olayda bir araya getirdi.” diyen Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, “ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanımız ve Meclis Başkanımız yapılan bu hayır işlerini basına duyurmadan gayet mütevazi bir şekilde yapacaklardı ki sizler sürpriz yaparak geldiniz. Herkesin vesile olmasına sizler de imkan tanımış oldunuz. Belki imkanı olup da aklına gelmeyen insanlar da olabilir. Bu da reklam değil bence, ona vesile kılmak için güzel bir araçtır. Biz Hayrettin Başkanımız ve ekibiyle gurur duyuyoruz. Yaptıkları çalışmaları yakından takip ediyoruz” açıklamalarında bulundu.
TEŞEKKÜR ETTİ
Konuşmalarına TSD Çerkezköy Şubesinin yaptığı çalışmaların Türkiye genelinde mutlulukla karşılandığını ifade ederek devam eden Doğan, “Burada yapılan çalışmalar, tecrübeler, yaşadığınız sıkıntılar Türkiye genelinde proje halinde sunuldu ve büyük bir mutlulukla karşılandı. ÇTSO yönetimine çok teşekkür ediyorum. Ne zaman hayır işi olsa hep yanımızda oldular. Eğitime destek verdiler. Rabbim onların bütçesine bereket versin ki daha çok katkıda bulunsunlar” dedi.
ÇİÇEK TAKDİM ETTİLER
Konuşmaların ardından iki adet akülü tekerlekli sandalye TSD Çerkezköy Şubesine teslim edildi. Törenin sona ermesinin ardından ÇTSO Yönetimi meclis toplantısına geçerken, TSD Çerkezköy Şubesi Yönetimi toplantı sonunda Meclis salonuna gelerek tüm üyelere çiçek takdim etti.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.