Çerkezköy yeni stadına kavuşuyor

Çerkezköy Belediyesi’nin, İstasyon Mahallesi’nde bulunan 29 Ekim Spor Kompleksi’nin yanına yapılacak olan futbol sahası çalışmaları yakında başlayacak. Yüklenici firmayla bu hafta içerisinde yapılacak olan sözleşmenin ardından ön çalışmaları yapılacak olan futbol sahasının yapımına Kurban Bayramı dönüşü başlanması planlanıyor

Çerkezköy yeni stadına kavuşuyor
22 Ağustos 2016 Pazartesi 08:56

KIZILPINAR SAHASI BİLİNMEZLİĞİNİ KORUYOR
 
Kızılpınar Mahallesi’nde bulunan futbol sahasının durumu karmaşıklığını korurken, Çerkezköy’de futbol oynayan sporcuların yüzünü güldüren haber Çerkezköy Belediyesi’nden geldi. Çerkezköy Belediyesi’nin, İstasyon Mahallesi’nde bulunan 29 Ekim Spor Kompleksi’nin yanına yapılacak olan futbol sahasının yapımına Kurban Bayramı’ndan sonra başlanması planlanıyor.
 
KURBAN BAYRAMI DÖNÜŞÜ ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK
 
Çerkezköy Belediyesi yetkililerinden alınan bilgilere göre yüklenici firma ile önümüzdeki hafta içerisinde sözleşme imzalanacak. Sözleşmenin ardından futbol sahasının yapılacağı alanda ön çalışmaların yapılacağını açıklayan yetkililer, futbol sahasının yapımına Kurban Bayramı’ndan sonra başlanacağını belirtti.
 
SAHANIN ÖZELLİKLERİ
 
Yine yetkililerden alınan bilgilere göre, yeni yapılacak olan futbol sahasının zemini suni çimle kaplanacak ve saha 109*72 metre ölçülerine sahip olacak. 4 köşeden dev projektörlerle aydınlatması sağlanacak olan sahaya 500 kişi kapasiteli tribün inşa edilecek. Spor kompleksinde bulunan kapalı spor salonunun yan tarafına hakem odası, erkek soyunma odası, kadın soyunma odası, erkek tuvaleti ve kadın tuvaletlerinin yapılacağını kaydeden yetkililer, Çerkezköy’deki futbol sahası yetersizliğini bir nebze de olsa azaltacaklarını kaydetti.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aykut - 8 yıl önce
Geçen senede aynı şey yaşandı 1 takım organize stadini kullanırken diğer 4 takım ve alt yapılar velikoye gitmek zorunda kaldı ayrımcılık yapılacaksa stada gerek yok
Avatar
mustafatümer - 8 yıl önce
peki ismetpaşa mahallesindeki sıdatın durumu ne olacak etrafı pislık götürüyor ne olurbir bakarsanız sevinirim