Çerkezköy’de 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından düzenlenen etkinlikler kutlandı.

Çerkezköy’de 19 Mayıs coşkusu
21 Mayıs 2018 Pazartesi 12:32

TÖRENE YOĞUN KATILIM
Çerkezköy Kaymakamlığı’nca düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk töreni ile başladı. Törene İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Torun, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve temsilcileri, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, gaziler, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
ÇELENK SUNULDU
1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün çelengi Atatürk Anıtı’na sunuldu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı daha sonra Kapalı Otopark Alanı üzerinde devam etti.
DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
 Halkoyunları, koro ve çeşitli gösterilerle devam eden kutlama programında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal takdim etti.  
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.