Çerkezköy’de 23 Nisan Kutlamaları

3 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101’inci yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk töreni ile başladı.

Çerkezköy’de 23 Nisan Kutlamaları
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
23 Nisan 2021 Cuma 12:22

Çelenk Törenine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanı sıra Çerkezköy Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ferhat Akin,  İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram, siyasi parti temsilcileri ile kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri katıldı.
   İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından Atatürk İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Azra Zenginal 23 Nisan adlı şiirini okudu. Çelenk töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından sona erdi. Törenin ardından Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetimi ile birlikte günün anısına Atatürk Anıtı’na çiçek bıraktı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.