Çerkezköy’de 30 Ağustos coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı

Çerkezköy’de 30 Ağustos coşkusu
05 Eylül 2017 Salı 11:44

ÇELENKLER SUNULDU
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları saat 09.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk töreni ile başladı. Çerkezköy Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Çerkezköy Belediye Başkanlığı çelenklerinin anıta sunulmasının ardından kutlama programı İlçe Kaymakamlığı’nda tebriklerin kabulü ile devam etti.
VATANDAŞLARI SELAMLADILAR
Tebrikat töreninin ardından tekrar Cumhuriyet Meydanı’na gelen İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay halkı selamlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramlarını kutladı.
BİN 300 ADET TÜRK BAYRAĞI DAĞITILDI
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Çerkezköy Belediyesi tarafından vatandaşlara yaklaşık bin 300 adet Türk Bayrağı dağıtıldı. Kutlamalar tören geçidi ile sona erdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.