Çerkezköy’de 30 saatlik su kesintisi yaşanacak

Pınarça Deresi’nde devam eden dere ıslah çalışmaları kapsamında 800’lük ana isale boru hattının dere altına alınması için Çerkezköy’de 30 saatlik su kesintisi yaşanacak. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre yaşanacak kesintinin ardından da DSİ tarafından da Hükümet Caddesi üzerinde 16 metre genişliğinde iki köprü yapılacağı öğrenildi.

Çerkezköy’de 30 saatlik su kesintisi yaşanacak
28 Ağustos 2014 Perşembe 07:36

30 SAATLİK SU KESİNTİSİ OLACAK
Çerkezköy Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre, Pınarça Deresi’nde devam eden dere ıslah çalışmaları kapsamında 3 Eylül Çarşamba günü sabah saat 06.00’da suların kesileceği ve 30 saat Çerkezköy’e su verilmeyeceği ifade edildi. Yetkililer konu hakkında yaptıkları açıklamada; “Devam eden dere ıslah çalışmaları kapsamında Hükümet Caddesi üzerinde bulunan köprü altında ki 800’lük ana isale hattı çelik boru çalışmalara engel oluyor. Zaman zaman yaşanan sel taşkınlarında da büyük sıkıntı yaratıyordu. Bu kapsamda çelik boru dere yatağı altına alınacak” denildi.
ÇERKEZKÖY’E SU SAAT 12.00’DA VERİLECEK
Çelik borunun dere yatağı altına alınmasından dolayı suların kesileceğini ifade eden yetkililer, “3 Eylül Çarşamba sabahı saat 06.00’da kesilecek olan su 4 Eylül Perşembe günü saat 12.00’da yeniden verilecek. Hesaplanan süre 30 saat ancak daha erken sürede çalışmalarımızı tamamladığımız taktirde suyu vermeyi planlıyoruz” açıklamasında bulunuldu.
2 KÖPRÜNÜN GENİŞLİĞİ 16 METRE OLACAK
Su ve Kanalizasyon yetkilileri dere ıslah çalışmaları kapsamında Hükümet Caddesi üzerine köprü de yapılacağını belirterek, “Çalışmalar kapsamında DSİ tarafından iki adet köprü yapılacak. 800’lük çelik boru dere yatağının altına alınmasının ardından ilk etapta yeni bir köprü yapılacak ve yeni köprünün yapılmasının ardından da mevcut köprü üzerinde yeniliğe gidilerek iki adet köprü yapılmış olacak. DSİ tarafından yapılacak olan köprülerin genişliği ise 16 metre olacak” denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.