Çerkezköy’de ‘Adam gibi bi yer’ açıldı

Dünya mutfağından farklı lezzetlerin müşterilerin beğenisine sunulduğu Cafe-Restaurant şeklinde hizmet veren ‘Adam Gibi Bi Yer’ Atatürk caddesi numara 93 adresinde açıldı. Firma ortaklarından Özgür Mutlucan yaptığı açıklamada, “işletmemizin adı her gittiğimiz yerde adam gibi bir yer var mı diye sorar dururduk ve bir anda firmamızın adının bu olmasına karar verdik. İstanbul’a denk bir yatırım gerçekleştirdik ve Çerkezköy pilot bölge olacak. Daha sonra da Trakya bölgesine dağılmayı amaçlıyoruz. İşletmemizde dünya mutfağından farklı lezzetleri müşterilerimizin damak tadına sunacağız” dedi

Çerkezköy’de ‘Adam gibi bi yer’ açıldı
25 Mayıs 2015 Pazartesi 17:33

 İŞLETME SAHİPLERİNE BOL KAZANÇLAR DİLEDİ

‘Adam Gibi Bi Yer’ Atatürk caddesi numara 93 adresinde hizmete açıldı. Hafta sonu düzenlenen açılış törenine yoğun bir katılım olurken, işletmenin açılış kurdelesini Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy kesti. İşletmenin Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni eden Aksoy firma sahiplerine bol kazançlar diledi.

ÇERKEZKÖY PİLOT BÖLGE OLACAK

‘Adam Gibi Bi Yer’ işletmesinin sahiplerinden Özgür Mutlucan yaptığı açıklamada, “cafe-restaurant şeklinde halkımıza hizmet vereceğiz. Erdem Başok ve Olcay Öztürk ile birlikte üç ortak olarak çalışıyoruz. Gittiğimiz yerlerde kahve içmek yada yemek yemek istediğimizde adam gibi bir yer var mı diye soruyorduk. İsmimizde buradan geliyor. Varoluş sebebimiz bu ve bu ismi yürüteceğiz. İstanbul’a denk bir yatırım yaptık. Burası pilot bölge olacak ve zamanla da Trakya bölgesine dağılacağız” açıklamasında bulundu.

DERDİMİZ PARA DEĞİL FARK YARATMAK

Sanayinin olduğu yerin her zaman kalkınmaya mecbur olduğunu sözlerine ekleyen Mutlucan, “bizlerde bu doğrultuda Çerkezköy’de farklı bir konsept ile halkımıza hizmet vermek istedik. Çerkezköy’ü gelişim ve kalkınmışlık açısından küçük bir Bursa olarak görüyoruz. İnsanların tercih noktası Çerkezköy ve diğer ilçeler Çerkezköy’ü takip ediyor. Dünya mutfağını işin içine soktuk ve elimizin hamuruyla bu işe giriştik. Bazı ürünlerde döküm demirle yürüyoruz. Döküm=Sağlık=lezzet. Derdimiz para değil, fark yaratabilmek” dedi.

ZENGİN BİR MENÜYE SAHİP

Adam gibi bi yer cafe ve restauranttın menüsünde ise, “sandviç, bazlama, wrap, hamburger, salata, makarna, mantı, pizza ve fajita çeşitlerinin yanı sıra ana yemekler ve deniz ürünleri yer alıyor. Tatlı, dondurma ve soğuk içeceklerin yanı sıra, kahve çeşitlerinde de Espresso, Frenchpress kahveler, sıcak içecekler, alkolsüz kokteyl, mılkshake, soğuk kahveler ve frozen çeşitleri yer alıyor”

Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.