Çerkezköy’de adım adım, sokak sokak hizmet ettik ​

Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 4.5 yıllık görev süresi boyunca gerçekleştirdiği ve yapmayı planladığı çalışmalar hakkında dernek üyelerine bilgi verdi

Çerkezköy’de adım adım, sokak sokak hizmet ettik ​
11 Ekim 2018 Perşembe 10:29

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ile birlikte Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Osman Karadavut ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Başkan Akay, samimi bir havada gerçekleşen ziyarette 4.5 yıllık görev süresi boyunca gerçekleştirdiği ve yapmayı planladığı çalışmalar hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

HERKESİN BAŞKANI OLMAYA ÇALIŞTIM
Yaklaşık 5 yıl evvel 2Çerkezköy Sevdası’ diyerek bir yola çıktığını belirten Başkan Akay, “Belediye kapısından içeri girerken parti rozetimi çıkardım ve herkesin Belediye Başkanı olacağını söyledim. Görev sürecim boyunca herkese eşit ve ortak hizmet etme anlayışıyla çalışmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

ÇERKEZKÖYLÜLÜK BİLİNCİNİ OLUŞTURDUK
Çerkezköy’ün 81 ilden göç aldığını kaydeden Başkan Akay, “Bu vatandaşlarımızı Çerkezköylülük bilinci ile ortak hemşericilik anlayışında buluşturmaya gayret ettik. Bizler işimiz, aşımız için bu topraklarda buluştuk. Çerkezköylülük bilincini oluşturmak ve kültürümüzü yaşatmak adına hepimizin üzerine büyük sorumluluklar düşüyor. Biz elimizden geldiğince tüm hemşeri derneklerimize destek olmaya çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde vatandaşlarla buluştuğunu ve taleplerini dinleyerek bir seçim beyannamesi oluşturduğunu anımsatan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu seçim beyannamemi masamın birinci çekmecesinde saklıyorum. 4.5 yıl boyunca çok çalışarak verdiğimiz sözlerin büyük çoğunluğunu yerine getirdik” diye konuştu.

HER AN VATANDAŞIMIZIN YANINDA OLMAYA ÇALIŞTIK
Görev süresi boyunca yapılan çalışmalar hakkında dernek üyelerini bilgilendiren Başkan Akay, “Kapalı Pazar Yerini açtık. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Kültür Merkezi temelini attık. Kentimize çok büyük miktarda yeşil alan kazandırdık. Parkları tekrar vatandaşlarımızın kullanımına kazandırdık. Cesaretle altyapı çalışmalarına başladık. Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Kavakdere ıslah çalışmalarını tamamladık. Kentimizde eğitim açığının kapanması için elimizden gelen tüm imkanları sonuna kadar kullandık. Çerkezköy’de adım adım, sokak sokak hizmet etmeye gayret ettik. Çerkezköy’ün birliğini beraberliğini, kardeşliğini pekiştirecek işler yaptık. Belediye ile vatandaşlarımızı buluşturmakla ilgili sorumluluklarımızı da yerine getirdik. İyi günde kötü günde vatandaşımızın yanında olduk. Milli Bayramlarda Çerkezköy’ü bir araya getirecek çalışmalar gerçekleştirdik. Her an vatandaşımızın yanında olmaya çalıştık” dedi.

Ülkemizin 2019 Mart ayında seçime gideceğini anımsatan Başkan Vahap Akay, “Önce bir aday adaylığı, sonrasında da adaylık süreci yaşanacak. Diğer adaylar Çerkezköy’e daha iyi hizmetler yapacaklarını anlatacaklar. Benim önceliğim kalan 6 aylık görev sürem boyunca devam eden işlerimizi tamamlamak olacak. Sonrasında, yarınlara dair hayallerimizi, sizlere sorduğumuz sorulara verilen cevaplar ile oluşturacağımız seçim beyannamemizi ortaya koyacağımız bir süreci yaşayacağız” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.