Çerkezköy’de asfalt, Kızılpınar’da kolektör hattı

Koordinasyon toplantısına katılmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Birim Başkanları ile Çerkezköy’e gelen Kadir Albayrak, bu yıl içerisinde Çerkezköy’de yapılması planlanan çalışmaların startını verdi

Çerkezköy’de asfalt, Kızılpınar’da kolektör hattı
21 Nisan 2015 Salı 17:59

 SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy hizmet binasında gerçekleştirilen koordinasyon toplantısına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Büyükşehir Belediyesi birim Başkanları ile Çerkezköy Belediyesi birim müdürleri katıldı. Yapılan toplantı hakkında bilgi veren Vahap Akay, “yapılan toplantı ile birlikte bu yılki yapacağımız çalışmaların startını veriyoruz. Hikmet Uğraş Caddesi, Hükümet Caddesi, Cengiz Topel Caddesi ve Veliköy’de bulunan Vatan Caddesinde sıcak asfaltlama çalışmaları başlıyor” dedi.

GEREKLİ AÇIKLAMALARI YAPACAĞIZ

TESKİ’nin Kızılpınar’da yapacağı kanalizasyon projesi hakkında da fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Akay, “yeni kolektör hattı için İller bankasından yaklaşık 27 Milyon TL kredinin onaylandığı ifade edildi. TESKİ konu ile ilgili açıklamayı yapacak. Çerkezköy Kanalizasyon adı altında bir kolektör hattı yapılacak. Mayıs ayı içerisinde Kadir Albayrak ile beraber bir kamuoyunu bilgilendirmek için açıklamada bulunacağız” ifadelerini kullandı.

KISA SÜRE İÇİNDE TEMELİ ATILACAK

Kültür Merkezi temelinin de atılacağını sözlerine ekleyen Vahap Akay, “Şuan için önemli ihtiyaçlarımızdan birisi de Halk Eğitim Merkezi. Yapılan programlarda tıklım tıklım dolan Halk Eğitim Merkezini rahatlatacak çalışmamız olan Kültür Merkezimizin temeli de kısa süre içinde atılacak” diye konuştu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.