Çerkezköy’de bir yıldız

Çerkezköy’ün televizyon ve beyaz perdedeki yüzü, çocuk başrol oyuncusu Aslıhan Kapanşahin gazetimizi ziyaret ederek oyunculuk hayatına nasıl başladığını anlattı. Babası Şevki Kapanşahin ile birlikte oyunculuk serüveni hakkında bilgiler veren Kapanşahin “Babam zamanında oyunculuk yapmış. Samanyolu Tv’de Kalp Gözü dizisinde oynarken yönetmeni bir çocuk oyuncuya ihtiyacımız var deyince babamda beni önermiş. Neredeyse doğduğum günden beri oyunculuk yapıyorum” ifadelerini kullandı

Çerkezköy’de bir yıldız
08 Temmuz 2014 Salı 07:50

YAKLAŞIK 14 YILDIR OYUNCULUK YAPIYOR
Oyunculuk hayatına babasının önerisi ile başlayan çocuk başrol oyuncusu Aslıhan Kapanşahin Lise bir öğrencisi ve doğduğu günden bu yana oyunculuk yapıyor. Yaklaşık 14 yıldır oyunculuk yaptığını söyleyen Kapanşahin “Bu zamana kadar birçok reklam filmi, dizi ve sinema filminde rol aldım. İlk oynadığım reklam filmi Turkcell reklamıydı. Hüptrik reklamında oynadım. Bunun yanında birçok reklam filmim daha oldu” dedi.
BİRÇOK DİZİDE ROL ALDI, ŞUANDA NOT DEFTERİ’NDE OYNUYOR
Aslıhan Kapanşahin bu zamana kadar rol aldığı diziler hakkında da bilgiler verirken “Reklam filmlerinin yanında birçok dizide de rol aldım. TRT’de yayınlanan Beni Unutma dizisi, Ölümsüz Kahramanlar, Arka Sokaklar, Akasya Durağı ve şuanda hala rol aldığım ama sezon finaline giren Not Defteri adlı dizide oynuyorum” dedi.
ÜÇ  SİNEMA FİLMİNDE ROL ALDI
Aslen Karabüklü olan ve Çerkezköy’de yaşayan çocuk başrol oyuncusu Aslıhan Kapanşahin, dizi ve reklam filmleri haricinde sinema filmlerinde de oynarken, bu zamana kadar 2009 yapımı Güneşi Gördüm, 2013 yapımı Aşk Ağlatır ve 2014 yapımı Göl Zamanı filmlerinde rol aldığını belirtti.
OYUNCULUK BÖLÜMÜNÜ OKUMAK İSTİYOR
Çocuk Başrol oyuncusu Kapanşahin oyunculuk ile ilgili bu zamana kadar sadece kısa bir dönem İstanbul - Akademi Neo’da eğitim aldığını dile getirirken “Üniversitede bu bölümü okumak istiyorum. Bu zamana kadar oyunculuk eğitimini çok fazla alamadım. Ama bundan sonra da oyunculuğa devam etmek istiyorum ve bu bölümü okuyacağım” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.