Çerkezköy’de ‘Çevre En’leri seçilecek

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla 11 Haziran'da Çerkezköy’de 9 farklı kategoride Çerkezköy’ün ‘Çevre En’leri’ seçilecek

Çerkezköy’de ‘Çevre En’leri seçilecek
08 Mayıs 2019 Çarşamba 10:52

SON BAŞVURU TARİHİ 31 MAYIS
Çerkezköy’ün ‘Çevre En’leri’nin seçileceği yarışmalar için başvurular Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına yapılabilecek. Başvurular 31 Mayıs Cuma günü mesai bitiminde sona erecek. 9 farklı kategoride gerçekleşecek olan yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek.

ÇEVRE KONULU SUNUMLAR YAPILACAK
Düzenlenecek olan yarışmalarda Çerkezköy’ün en çevreci binası, en çevreci okulu, en çevreci gazetesi, en çevreci işletmesi, en çevreci şiiri, en çevreci fotoğrafı, en çevreci resmi, en çevreci afişi ve en çevreci projesi belirlenecek. 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olan etkinlikler kapsamında çevre sektöründe faaliyet gösteren firmalar stant açıp tanıtım yapacaklar. Etkinlik süresince katılımcılara çevre konulu çeşitli sunumlar yapılacak.

YARIŞMA KATEGORİLERİ

En Çevreci Bina: 2018 yılı içerisinde belediyemizi arayarak atıklarını teslim eden bina sakinleri arasında en çok atık teslim etmiş olan bina seçilecektir.

En Çevreci Okul: 2018 yılı içerisinde ambalaj atıkları ve atık pil teslim eden okullarımız arasından en yüksek miktarda atık teslim eden okul seçilecektir.

En Çevreci Gazete: 2018 yılı içerisinde yaptığı haber ve yayımlarla çevre konusunda en hassas olan gazete seçilecektir.

En Çevreci İşletme: 2018 yılı içerisinde belediyemiz atık sistemine atıklarını teslim eden işletmeler arasında en yüksek miktarda atık teslim eden işletme seçilecektir.

En Çevreci Şiir: Doğa, Çevre, Sürdürülebilir Gelecek ve Geri Dönüşüm konularında çevre hassasiyetini betimleyen mısra ve kıta sınırı bulunmayan her şiir bu kategoride yarışabilmektedir. Yazılan şiirlerin kapalı zarfa konulduktan sonra, zarfın üzerine isim-soy isim, adres ve telefon yazılarak 31 Mayıs 2019 tarihi mesai bitimine kadar Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına teslim edilmesi gerekmektedir.

En Çevreci Resim: Doğa, Çevre, Sürdürülebilir Gelecek ve Geri Dönüşüm konularında çevre hassasiyetini betimleyen boya ve tarz bulunmayan her resim bu kategoride yarışabilmektedir. Yapılan resimler 35cm*50cm ebadında olup, kapalı zarfa konulduktan sonra, zarfın üzerine isim-soy isim, adres ve telefon yazılarak 31 Mayıs 2019 tarihi mesai bitimine kadar Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına teslim edilmesi gerekmektedir.

En Çevreci Fotoğraf: Doğa, Çevre, Sürdürülebilir Gelecek ve Geri Dönüşüm konularında ilçemiz sınırlarında çekilmiş olmak kaydı ile durumu negatif ya da pozitif açıdan gösteren her türlü fotoğraf bu kategoride yarışabilmektedir. Çekilen fotoğraflar 35cm*50cm ebadında basılarak, kapalı zarfa konulduktan sonra, zarfın üzerine isim-soy isim, adres ve telefon yazılarak 31 Mayıs 2019 tarihi mesai bitimine kadar Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına teslim edilmesi gerekmektedir.

En Çevreci Afiş: Doğa, Çevre, Sürdürülebilir Gelecek ve Geri Dönüşüm konularında, belediyemizin daha sonra yapacağı projelerde de kullanılmak üzere tasarlanmış her türlü afiş bu kategoride yarışabilmektedir. Hazırlanan afişler 35cm*50cm ebadında basılarak, kapalı zarfa konulduktan sonra, zarfın üzerine isim-soy isim, adres ve telefon yazılarak 31 Mayıs 2019 tarihi mesai bitimine kadar Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına teslim edilmesi gerekmektedir.

En Çevreci Proje: Çevre ve Geri Dönüşüm konusunda ilçemizde genelinde hayata geçirilebilecek 2 adet A4 boyunu aşmayacak şekilde detaylandırılmış her türlü proje bu kategoride yarışabilmektedir. Hazırlanan projeler kapalı zarfa konulduktan sonra, zarfın üzerine isim-soy isim, adres ve telefon yazılarak 31 Mayıs 2019 tarihi mesai bitimine kadar Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına teslim edilmesi gerekmektedir.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.