Çerkezköy'de Çoşkun Sabah rüzgarı

Çerkezköy ve Beldeleri, Esnaf ve Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Çerkezköy ve Beldeleri Bakkallar ve Kahveciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı'nda düzenlediği piknikte ünlü ses sanatcısı Çoşkun Sabah sahne alırken, pikniğe katılım bekleninin altında gerçekleşti.

Çerkezköy'de Çoşkun Sabah rüzgarı
25 Mayıs 2011 Çarşamba 00:00

Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı'nda düzenlenen pikniğin açılış konuşmasını yapan Çerkezköy ve Beldeleri Esnaf ve Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Çerkezköy ve Beldeleri Bakkallar ve Kahveciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Tatlı, büyük marketlerin işgali altında ezilen bakkal ve küçük esnafı biraraya getirmeyi amaçladıklarını belirterek, pikniğe katılan herkese teşekkür etti.
"Esnaf ve sanatkarımız zor durumda. Onları birlik ve beraberlik içinde görmeyi arzu ediyoruz" diyen Dernek Başkanı Kenan Tatlı, "İnşallah bu piknik bir vesile olur ve biraraya gelerek sorunlarımızı çözme yolunda adım atmış oluruz" dedi.
Çerkezköy ve Beldeleri Esnaf ve Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Çerkezköy ve Beldeleri Bakkallar ve Kahveciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Tatlı'nın konuşmasının ardından Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen ses yarışmasında dereceye giren Mertcan ve Melike sahne alarak şarkılarını söylediler.
Mertcan ve Melike'nin ardından Kadınlar El Ele Derneği Başkanı Nurhan Altıntaş sahneye çıkarak bir konuşma yaptı. Konuşmasında Derneğin çalışmalarını anlatan Nurhan Altıntaş, ardından hep bir ağızdan 'Hayat bayram olsa' şarkısının söylenmesini istedi ve bu şarkı hep bir ağızdan söylendi.
Daha sonra piknikte ünlü ses sanatcısı Çoşkun Sabah sahne aldı. Birbirinden ölümsüz ve güzel eserlerini sahnede canlı söyleyen Çoşkun Sabah, izleyenleri mest etti.
Çoşun Sabah'ın ardından yapılan açık arttırmada 1 adet laptopu 1750 TL'ye satın alan AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, arttırmanın ardından laptopu tekrar Derneğe hediye etti.
Çerkezköy ve Beldeleri Esnaf ve Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Çerkezköy ve Beldeleri Bakkallar ve Kahveciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen piknik yapılan çekilişler ve yerel sanatcılar Selma Gülcan ve Funda Genç'in sahne alması ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.