Çerkezköy'de EMO toplantısı gerçekleştirildi

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) İstanbul Şubesi Çerkezköy Temsilciliği Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi

Çerkezköy'de EMO toplantısı gerçekleştirildi
07 Eylül 2015 Pazartesi 17:08

TOPLANTI GABRALI OTEL'DE GERÇEKLEŞTİ

Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Çerkezköy Temsilciliği'nin Koordinasyon Toplantısı, Çerkezköy Atatürk Caddesi'nde bulunan Gabralı Otel'de gerçekleşti.

EMO BAŞKANI DA KATILIM GÖSTERDİ

Düzenlenen EMO Koordinasyon Toplantısı'na TMMOB Elektrik Mühendisleri Oda Başkanı Beyza Metin, Başkan Yardımcısı Ergun Doğru, İstanbul Şube Müdürü  Murat Gündüzay, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ece, Yönetim Kurulu Saymanı Mustafa Bulut ve Çorlu ve Çerkezköy'de bulunan oda üyeleri katıldı.

ÜYELERİN SORUNLARI DİNLENDİ

Türk Mühendisler ve Mimarlar Odaları Birliği, Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Çerkezköy Temsilciliği Koordinasyon Toplantısı'nda, toplantıya Çerkezköy ve Çorlu'dan katılım gösteren oda üyelerinin sorunları dinlendi ve fikir alışverişinde bulunuldu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.