Çerkezköy'de her gün iki, Kapaklı'da bir eczane nöbet tutacak.

Kurban Bayramı boyunca hizmet verecek nöbetçi eczaneler belirlendi. Buna göre Çerkezköy'de bayram boyunca her gün iki; Kapaklı'da ise bir eczane vatandaşların ilaç ihtiyacını karşılayacak.

Çerkezköy'de her gün iki, Kapaklı'da bir eczane nöbet tutacak.
02 Ekim 2014 Perşembe 12:10

DÖRT GÜN AÇIK
Kurban Bayramı öncesinde bayram sırasında açık olacak nöbetçi eczaneler belli oldu. Çerkezköy’de arefe günü bir, bayram boyunca her gün ikişer eczane nöbet tutacak. Bugün Fatih Mahallesi Üzümlü Sokak No:22 adresinde hizmet veren Murat Eczanesi açık olacak. Çerkezköy’de bayramın birinci gününde Barbaros Caddesi No:7’deki Çerkezköy Eczanesi ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Canbazlar Sokak No:60’da Büyük Eczanesi nöbetçi eczane olarak hizmet verecek.

BAYRAM BOYUNCA 2’ŞER ECZANE NÖBETÇİ

Bayramın ikinci günü olan Pazar günü ise Fatih Mahallesi Üzümlü Sokak’taki Murat Eczanesi ile Fevzipaşa Mahallesi Bahar Sokak No:52’deki Sümer Eczanesi vatandaşlara hizmet verecek. Bayramın üçüncü günü Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi Akbaba Sokak No:1’deki Belgin Eczanesi ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:120’deki Gülay Eczanesi’nin nöbet tutacağı Çerkezköy’de bayramın son günü ise Gazi Osman Paşa Mahallesi Güveniş Caddesi No:1’deki Yılmaz Eczanesi ile Gaziosmanpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi İnan Apartmanı No:69’daki Esra Eczanesi vatandaşların ilaç ihtiyacını karşılamak için nöbetçi olacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.