Çerkezköy'de kar etkili oluyor

Meteorolojinin günler öncesinden uyardığı kar yağışı Çerkezköy'de etkisini göstermeye başladı. Sabah saatlerinde karla karışık yağmur şeklinde etkili olan kar öğlen saatlerinde etkisini daha da arttırarak Çerkezköy'ü beyaza bürüdü

Çerkezköy'de kar etkili oluyor
12 Ocak 2015 Pazartesi 12:44

SÜRÜCÜLER ZOR ANLAR YAŞADI

Son günlerde artan dondurucu soğukların ardından gelen kar yağışı bugün itibariyle etkisini göstermeye başladı. Kar yağışı nedeniyle İlçe Merkezi'nde seyir halinde olan araçlar kaygan zemin nedeniyle zor anlar yaşadı. Özellikle Atatürk Caddesi ve üst geçitte araçlar kaygan zeminden dolayı yokuş çıkmakta zorlandı. Belediye ekipleri ana arterlerde çalışmalarına başladı.

EMNİYET UYARDI

Emniyet ekipleri, sürücüleri yanlarında çeki halatı, takoz ve zincir bulundurmaları ve trafikte ilerlerken dikkatli olmaları yönünde uyarıyor.

SADECE SERKAN-MÜJGAN KARAGÖZ OKULU TATİL EDİLDİ

Yoğun kar yağışı nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru da İlçe genelinde sadece Serkan-Müjgan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nin öğleden sonra tatil edildiği bildirilirken, eğitime şu anlık ara verilmediği açıklandı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSMAİL - 9 yıl önce
bu bizim mustafaya benziyor...