Çerkezköy’de ortak kullanım alanları dezenfekte ediliyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs salgınına karşı önlemlerini sıklaştıran Çerkezköy Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda ve kamu binalarında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Çerkezköy’de  ortak kullanım alanları dezenfekte ediliyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Mart 2020 Cuma 11:00


  ORTAK KULLANIM ALANLARI İLAÇLANIYOR
  Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı saran Corona Virüse karşı Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü kent genelinde ilaçlama çalışması yaptı. Çalışmalar kapsamında vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olan Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binaları, kamu kurum ve kuruluşları, parklar ve ibadethanelerde ilaçlama çalışması gerçekleştirildi.
  DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRECEK
  İhtiyaç duyulan tüm kamu alanlarında dezenfekte çalışması yapıldığına dikkat çeken Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, Corona Virüse karşı dezenfekte çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini kaydetti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.