Çerkezköy’de PKK operasyonu düzenlendi

Çerkezköy ilçe merkezi ve Kızılpınar Mahallesi’nde terör örgütü PKK’ye yönelik operasyon düzenlendi. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından yürütülen operasyonda gözaltına alınan 10 kişi Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü

Çerkezköy’de PKK operasyonu düzenlendi
18 Kasım 2016 Cuma 15:03

SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE DÜZENLENDİ
Sabahın erken saatlerinde Çerkezköy ilçe merkezi ve Kızılpınar Mahallesi’nde operasyon düzenleyen Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, terör örgütü PKK ile bağlantısı olduğu düşünülen 9 şahsı gözaltına aldı.
10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Şahısların evlerinde yapılan aramalarda silah ve örgütle bağlantılı dokümanlar ele geçirildiği öğrenilirken, yine operasyon kapsamında 1 kişi de ilçe dışında ele geçirildi. Gözaltına alınan 10 kişinin Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüğü ifade edildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 - 7 yıl önce
ahaelal olsun toplayın şunları millet ekmek davasına gurbete gelmiş bu itlerle aynı şehirde yaşamaktansa ölelim daha iyi
Misafir Avatar
Bülent Akkoç - 7 yıl önce @55
yorumu beğenmeyen hainler sıra size de gelecek!