Çerkezköy'den Bucaspor'a

ÇTSO Anadolu Lisesi eski öğrencilerinden Yunus Emre Kar, Bucaspor altyapısında top koşturuyor. Yunus Emre Kar daha önce Çerkezköyspor ve Kızılpınarspor'da da top koştururken, ÇTSO Anadolu Lisesi takımı ile gittiği Balıkesir'de düzenlenen turnuvada Bucaspor squad ekipleri tarafından beğenilerek seçmelere çağırıldı ve geçtiğimiz sezon Bucaspor forması ile 24 maça çıktı

Çerkezköy'den Bucaspor'a
18 Temmuz 2014 Cuma 07:18

KALECİ MEVKİİ'NDE OYNUYOR
Bucaspor altyapısında top koşturan Yunus Emre Kar, Bucaspor'un tesislerinde konakladığını ve orada bir okula kayıt olduğunu, eğitim öğretim hayatını orada sürdürdüğünü dile getirirken "ÇTSO Anadolu Lisesi Okul Takımı ile Balıkesir'de düzenlenen bir turnuvaya katılmıştık. Benim mevkim kalecilik. Maç esnasında birkaç hareketim Bucaspor squad ekibi tarafından beğenildi ve Vedat Çolak hocam aracılığıyla seçmelere çağırıldım. Seçmeler olumlu geçti ve geçtiğimiz sezon Bucaspor formasını terlettim" ifadelerini kullandı.
2-3 SENE İÇİNDE FORMA ŞANSI BULMAK İSTİYOR
Çerkezköyspor'da iki sezon ve bir sezon da Kızılpınarspor'un altyapısında oynadığını dile getiren Yunus Emre Kar "Şimdi Bucaspor forması altında oynuyorum. Bundan sonraki hedefim ise Milli Takıma seçilebilmektir. Profesyonelliğe adım atıp 2-3 sene içerisinde de milli takımda forma almak istiyorum" dedi.
A2 TAKIMI İLE ANTREMANA ÇIKTI
Sezon içerisinde Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor ile maçlara çıktıklarını dile getiren Yunus Emre Kar "98 yaş grubunda, U16 yaş gurubunda, U17 yaş gurubunda maçlara çıktım. U17 yaş gurubu takımımız ligi sonuncu bitirdi. Ayrıca A2 takımı ile kaleci antremanlarına da çıktım" dedi.
GELECEĞİ AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR GELİŞME
Yunus Emre Kar'ın Çerkezköy Spor ve ÇTSO Anadolu Lisesi'nden antrenörü Vedat Çolak, Yunus Emre Kar'ın iyi performans göstererek Bucaspor'a gitmesinin geleceği için önemli bir gelişme olduğunu belirtirken "Yunus Emre'nin Bucaspor'a gitmesinden çok orada kalıcı olabilmesi daha önemlidir. Orada tutunup daha iyi kulüplere gidebilmesi geleceği açısından daha çok önem arz ediyor. Çünkü futbolda başarılı olmak yetmez, sürdürmek gerekir" dedi.
KIVILCIM OLARAK GİTTİ ATEŞ TOPU OLARAK DÖNECEK
Yunus Emre'nin buraya kadar gelebilmesinde yeteneği ve başarısının ön planda olduğunu fakat bundan sonraki sürece tutunabilmesi için futbolcu karakterine de dikkat etmesi konusunu dile getiren Vedat Çolak "Bir futbolcuyu yukarıya taşıyan etken futbolcu karakteri ve iş ahlakıdır. Yunusu yakından tanıyan biri olarak bu özelliklerin onda olduğuna inanıyorum. Bu özellikleri ile daha üst seviyelere geleceğine inanıyorum. Bir kıvılcım olarak gittiği yerden ateş topu olarak geri gelecek. Bizi iyi bir şekilde temsil edecek" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman er - 10 yıl önce
yunus kardeşim başarılar diliyorum