Çerkezköy’den Darüşşafaka’yı kazandı

Zahide Su Akgül (11) girmiş olduğu sınav neticesinde Darüşşafaka Ortaokulu’nu kazarak bu yıl Tekirdağ’da bir ilki gerçekleştirdi

Çerkezköy’den Darüşşafaka’yı kazandı
19 Ekim 2015 Pazartesi 08:28

8 YILLIK EĞİTİM BURSU KAZANDI

2014 – 2015 eğitim öğretim sezonunu Çerkezköy 75. Yıl İlkokulu’nda tamamlayan 4/H sınıfı öğrencisi Zahide Su Akgül, 31 Mayıs 2015’te girdiği sınavın ardından Darüşşafaka Ortaokulu’nu kazanarak 8 yıllık eğitim bursu almaya hak kazandı.

TEKİRDAĞ’DA TEK

Tekirdağ’daki okullar genelinde bu sene bir ilki gerçekleştiren Akgül, il genelinde Darüşşafaka Cemiyeti’nin okullarından birini kazanan tek öğrenci oldu.

SINAVA SIKI BİR ŞEKİLDE HAZIRLANDI

Babasını henüz 3 yaşındayken kaybeden Akgül, 3 kardeşi ve annesiyle Çerkezköy’de ikamet ediyordu. Zahide Su Akgün yoğun bir çalışma temposu sonucu Darüşşafaka Ortaokulu’nu kazanarak hem Çerkezköy’de büyük bir başarıya imza attı hem de 8 yıllık eğitim bursu kazanarak geleceği için büyük bir adım atmış oldu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.