Çerkezköy’e 5 farklı ülkeden ziyaretçi akını ​

Avrupa Birliği ve Türkiye Ulusal Ajansı destekli Erasmus+ Gençlik Değişim Programı çerçevesinde her ülkede gençlerin bisiklet kullanım oranını arttırmak için FİT Group davetlisi olarak 5 farklı ülkeden Çerkezköy’e gelen gençler Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ettiler

Çerkezköy’e 5 farklı ülkeden ziyaretçi akını ​
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Eylül 2019 Pazartesi 17:48

5 FARKLI ÜLKEDEN GELDİLER
Avrupa’nın değişik ülkelerinden Çerkezköy’e gelen gençler Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek, Çerkezköy Belediyesi ve Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldılar ve merak ettikleri soruları Başkan Akay’a sordular.

ÇERKEZKÖY’DE 1 HAFTA KALACAKLAR
İngiltere, İtalya, Romanya, Yunanistan ve Portekiz’den Avrupa Birliği ve Türkiye Ulusal Ajansı Destekli Erasmus+ Gençlik Değişim Programı çerçevesinde Çerkezköy’e geldiklerini ve 1 hafta kalacaklarını belirten öğrenciler, Çerkezköy’de bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirttiler.

ATATÜRK’ÜN EN ÇOK BEĞENDİĞİNİZ YÖNÜ NEDİR?
Avrupa’nın değişik ülkelerinden gelen gençleri Çerkezköy Belediyesinde ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy ile bilgileri paylaştıktan sonra bir misafir gencin ‘Atatürk’ün en çok beğendiğiniz yönü ne?’ sorusuna ‘Mücadele azmi ve kararlılığı’ cevabını verdi.


 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.