Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği kuruldu

Çerkezköy sevdalıları tarafından Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği kuruldu. Kurucu dernek Başkanı Murat Akay, dernek olarak amaçlarının insanlar arasında ki dostluğu ve arkadaşlığı pekiştirmek olduğunu belirterek, önemli proje ve çalışmalarla Çerkezköy’e çok faydalı bir dernek olacaklarını ifade etti

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği kuruldu
01 Haziran 2016 Çarşamba 17:02

BİRLİKTELİĞİ SAĞLAMAK ADINA KURULDUK

Çerkezköy’de hemşericilik derneklerine bir yenisi daha eklenerek Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği kuruldu. Derneğin 26 Mayıs tarihinde kurulduğunu ifade eden kurucu Başkan Murat Akay, dernek yönetimiyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, “Arkadaşlarımızla sürekli toplanıyorduk ve dernek kuralım dedik. Yemek organizasyonlarının yanında sürekli sosyal aktivitelerde bir araya geliyorduk ve bu yapımı bozmadan devam ettirmek istedik. Çerkezköy de eski ilkokul, ortaokul, lise ve üniversiteden birbirini tanıyan arkadaşlar olarak hep bir aradayız. İnsanların birbirinden uzaklaşmaya başladıkları dönemde birlikteliği sağlamak adına kurulan bir derneğiz” dedi.

TABELA VE LOKAL DERNEĞİ DEĞİLİZ

Derneğin kuruluş amacından da bahseden Akay, “amacımız Çerkezköy’de ki birlikteliği yaratmak, önemli projeler oluşturmak, Çerkezköy’ün vizyonunu ileriye taşıyarak yeni vizyonlar yaratmak, insanlar arasında dostluğu ve arkadaşlığı pekiştirmek ve Çerkezköy’e en iyi şekilde faydalı olabilmek. 2 ayda bir yemekli toplantı yapıyorduk. Bu yapının kurumsal bir yapıya kavuşması için dernek kuralım dedik. Tabela ve lokal derneği değiliz. Siyasetin asla var olmayacağı her siyasi görüşe eşit mesafede bir derneğiz. Çerkezköy’e önemli olan faydalı olabilmek. Yaptığımız şeyleri insanlarımızla paylaşarak farkındalık yaratmak istiyoruz” diye konuştu.

DERNEK YÖNETİMİ

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği yönetim kurulu isim listesi ise şu şekilde; Geçici Başkan Murat Akay, Başkan Yardımcıları Fahri Er ile Murat Serin, Sayman Gökhan İkizoğlu, Sekreter Oygar Göre, üyeler Recep Şahin, İdris Kayacan, Yetiş Demir ve Ercan Tunalı. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma - 6 yıl önce
Çerkezkoy gönülverenler derneği nerede adres yazarmısınız