Çerkezköy’e Gönül Verenler İrmet’te ayrıcalıklı

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği ile Dernek üye ve birinci dereceden akrabalarının hastane hizmetlerinden ayrıcalıklı faydalanabileceği bir sözleşme imzaladı. Taraflar, sözleşmenin hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulundu

Çerkezköy’e Gönül Verenler İrmet’te ayrıcalıklı
20 Ağustos 2016 Cumartesi 08:51

İRMET HOSPİTAL’DA TOPLANDILAR
 
Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde gerçekleşen imza törenine, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akay, Dernek Ymnetim Kurulu Üyeleri Gökhan İkizoğlu ve Oygar Göre ile Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanları Ayşe Akgün ve Füsun Özcan katıldı.
 
HAYIRLI OLMASINI DİLEDİLER
 
Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği üyeleri ve birinci dereceden akrabalarının Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanabileceği anlaşmanın imzalanmasının ardından taraflar birbirlerine hayırlı olsun temennilerini ilettiler.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
 
Yapılan anlaşmanın ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akay, “Böyle sıcak bir karşılama için çok teşekkür ederiz. Bizler Dernek olarak, önemli şeyler yapmak için yola çıktık. Sizlerle de sağlık açısından önemli projeler yapmak istiyoruz. Umutlu ve istekliyiz. Dernek üyelerimiz ve ailelerine sunduğunuz ayrıcalık için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.