Çerkezköy’e yeni Kaymakam

Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi’ne göre Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay İstanbul Sultanbeyli Kaymakamlığı’na atandı. Kubilay’ın yerine ise Yalova Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban’ın görev yapmasına karar verildi

Çerkezköy’e yeni Kaymakam
01 Aralık 2016 Perşembe 09:35

KARARNAME YAYIMLANDI
İçişleri Bakanlığı’nca hazırlanan Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi’ne göre; 616 mülki idare amirinin görev yeri değişirken, 12 mülki idare amirinin de bakanlık bünyesinde görev yerlerinde değişikliğe gidildi. Toplamda 628 mülki idare amirinin görev yerinde değişiklik yapıldı.
ATİLLA SELAMİ ABBAN GELECEK
Hazırlanan kararname kapsamında Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay İstanbul Sultanbeyli Kaymakamlığı’na atandı. Çerkezköy Kaymakamlığı’na gelecek olan yeni isim ise Yalova Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban olarak belirlendi.
KAPAKLI’YA ASALETEN KAYMAKAM ATANDI
Hatırlanacağı üzere Mehmet Ali Gürbüz’ün Diyarbakır’a gitmesinin ardından Kapaklı Kaymakamlık Makamı’na uzun süredir vekaleten bakılıyordu. İçişleri Bakanlığı’nca hazırlanan ve Resmi Gazete’de 01.12.2016 tarihinde yayımlanan kararnameye göre Kapaklı Kaymakamlığı’na da Sinop Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer atandı.
Haber: Uğur Kılıç
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.