Çerkezköylü servisçiler kan kaybediyor

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri ve Yönetim Kurulu, CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Fikret Tanyeri "Korsan araçlarla mücadele etmek için UKOME’ye çağrıda bulunuyoruz. Hakkımız korunsun, başkaları gelip bizim ekmeğimizle oynamasın" ifadelerini kullandı

Çerkezköylü servisçiler kan kaybediyor
31 Ocak 2015 Cumartesi 08:37

 Servis Araçları Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, CHP İlçe teşkilatını ziyaret etti.

 

UKOME İLE ÇÖZÜME KAVUŞAMADIK

Perşembe günü saat 13.00'da CHP İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri ve Yönetim Kurulu, CHP'nin yeni binasının hayırlı olması dileklerinde bulunurken İlçe Başkanı Birol Öztürk'e sıkıntılarını dile getirdi. Başkan Fikret Tanyeri “Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte servisçiler olarak sıkıntılar başladı. Sıkıntılarımızın çözümü konusunda UKOME yetkilileriyle defalarca görüştük fakat henüz bir çözüme kavuşturamadık” dedi.

SERVİS ARAÇLARI KAN KAYBEDİYOR

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak İlçe Başkanı Birol Öztürk'e isteklerinden de bahseden Başkan Tanyeri "Yerel iktidarın bir teşkilatı olarak CHP Çerkezköy İlçe Yönetiminden yardım istiyoruz. Özellikle ilçemizde S, J ve M plakalarda korsan olarak çalışan birçok araç var. Bunlarla mücadele edilmiyor. Bizler mağdur oluyoruz. Çerkezköylü servis araçları bu nedenle büyük kan kaybediyor” ifadelerini kullandı.

KORSAN SORUNU ÇÖZÜLSÜN

Başkan Tanyeri, korsan olarak çalışmakta olan servis araç sorununun da çözülmesini istediklerini belirtirken "Bu konuyu Ulaştırma Daire Başkanlığı'na ilettik. Bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz. Dernek olarak kanun koyucu değiliz. Biz kanunlar çerçevesinde işimizi yapmaya çalışıyoruz” dedi.

KENDİ İÇİNİZDEKİ SORUNLARI ÇÖZMENİZ GEREKİYOR

Servisçilerin sorunlarını ve isteklerini dinledikten sonra konu ile ilgili konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk "Servisçilerden gelen talep üzerine konuyla ilgili Ulaşım Dairesi Başkanı M.Zeki Gürcün ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ile görüştüm. Servisçilerin önce kendi içindeki sorunu kendilerinin çözmesi gerekiyor. Servisçilerin birbirine saygısı yok. Bir çoğu kendi iş kolunun dışında da servis çekiyor. Karmaşa burada başlıyor. Önce bu işi yapan sizler işinizi takip edeceksiniz. Sizler, iş kolunuza giren araçları tespit ederek yetkili makamlara bildireceksiniz. Sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.