Çerkezköylü Vekilden mesajlar

Çerkezköy'ün siyasi tarihinde ilk Milletvekili olmayı başaran Kemalettin Nalcı, Tekirdağ seçmenine verdiği desteklerden ve kendisine duydukları güvenden dolayı teşekkür etti.

Çerkezköylü Vekilden mesajlar
27 Temmuz 2007 Cuma 08:23

Seçimin, siyasi konuşmaların artık geride kaldığını ve bundan sonra Tekirdağ'ın sorunlarını, problemlerini ve sıkıntılarını çözmek, onlara çözümler üretmek için kolları sıvamanın vakti geldiğini belirten MHP Milletvekili Kemalettin Nalcı, "İnşallah Tekirdağ'dan seçilen diğer milletvekili arkadaşlarımız ile iyi ilişkiler ve diyaloglar kurarak, bu sorunları çözeceğiz" dedi.

ÇERKEZKÖY KENDİ ÖNÜNÜ TIKADI

22 Temmuz Pazar günü yapılan seçimlerde Çerkezköy siyasi tarihinde ilk defa bir vekili Meclise gönderme şansını yakaladığını fakat Çerkezköy seçmeninin bu şansı iyi kullanamadığını belirten MHP Milletvekili Kemalettin Nalcı, "Bana göre çıkan sonuca göre Çerkezköy kendinin siyasi önünü açacağına, tıkadı.

BU ŞANSI KAÇIRDI

Çerkezköy bu seçimlerde siyasi gücünü, iradesini adayından yana koymalıydı. Eğer bugün Çerkezköy'de %35'lerin üzerinde bi oy almış olsaydım, bir sonraki yapılacak olan seçimlerde diğer siyasi partilerde Çerkezköy'ün adaylarına ilk iki sırada yer vermek zorunda kalacaklardı. Çerkezköy bu şansı kaçırdı. Benim partim Çerkezköy'den bana göre çok düşük oy almasına rağmen Tekirdağ'da baraj sorunu yaşamadı. Biz hep bunu söylüyorduk, Çerkezköy destel olsada gidiyoruz, olmasada. Eğer Çerkezköy bize destek olsa, siyasi geleceği açısından onlar karlı çıkardı" dedi.

DİYALOGTAN YANA OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Seçimlerin geride kaldığını ve artık Tekirdağ'ın Milletvekili olduğunu belirten MHP Milletvekili Kemalettin Nalcı, "Tekirdağ'ın, ilçelerinin, beldelerinin ve köylerinin sorunlarını çözmek, çözüm yolları aramak için bundan sonra çalışmalara başlayacağız. Diğer 4 milletvekili arkadaşımızla iyi bir diyalog kuracağım ve sorunlarımıza Ankara'da birlikte çözmeyi teklif edeceğim" dedi.

HAYIRLI OLSUN

Yerel yönetimler ve sivil toplum örgütleri ile de parti ayrımı gözetmeksizin diyalog halinde olacağını belirten MHP Milletvekili Kemalettin Nalcı, "Seçim sonuçları başta Çerkezköy'ümüz olmak üzere ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Yapılan seçimlerde halkımız bize iktidar görevi vermedi ama muhalefet görevi verdi. Verilen bu görevi layıkı ile yapacağız, iktidarın icraatlarını genel siyasetti takip edeceğiz. Yerel de ise elimizdeki imkanlar çerçevesinde tüm yerel yönetimlere, sivil toplum örgütlerine ve vatandaşlara destek olacağız, sorunlarını çözeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.