Çerkezköylüler doğa ile iç içe

Çerkezköy Belediyesi tarafından vatandaşları günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkarmak amacıyla bu yıl beşincisi düzenlenen Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın da katılımı ile Kırklareli’nin Demirköy ilçesinde Istranca Ormanları’nda gerçekleştirildi

Çerkezköylüler doğa ile iç içe
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Eylül 2019 Pazartesi 17:50

10 KİLOMETRELİK PARKUR
Çerkezköy Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu üyeleri de katılarak, rehberlik ettiler. Yaklaşık 250 kişinin katılımı ile gerçekleşen Doğa yürüyüşünde katılımcılar, Çerkezköy Belediyesi önünden otobüsler ile Istranca Ormanlarına götürülürken, katılan herkese etkinlik sonunda köfte ve sucuk ikramı da yapıldı.

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR GÜN GEÇİRDİK
Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda bugün de Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştirdik. Doğa Yürüyüşümüzde Istranca Ormanlarının eşsiz güzellikleri ve tertemiz havasında spor yapıp, Istrancaların ve Karadeniz’in güzelliklerini keşfettik. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşlarımızla zevkli ve güzel bir gün geçirdik. Doğa yürüyüşümüze katılan vatandaşlarımıza ve bize rehberlik hizmeti veren Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Bir dahaki yıl yapacağımız doğa yürüyüşünde buluşmak üzere” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.