Çerkezköylüler doğanın tadını çıkardı ​

Çerkezköy Belediyesi’nin, vatandaşları günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkarmak amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Çerkezköylüler doğanın tadını çıkardı ​
04 Ekim 2018 Perşembe 11:31

Gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek isteyen Çerkezköylüler ile birlikte gerçekleştirilen doğa yürüyüşü, Çatalca’nın Gümüşpınar Köyü’nde bulunan Kurşunlugerme Su Kemeri’nden başladı ve iki küçük dere geçildikten sonra Taş Ocağı’nda sona erdi.

8 KİLOMETRELİK PARKURU YÜRÜDÜLER
Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu üyelerinin de katıldığı doğa yürüyüşünde Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi sağlık ekibi de hazır bulundu. Çatalca’da gerçekleştirilen etkinlik için araçlar saat 07.30’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket etti. Yaklaşık 8 kilometrelik doğa yürüyüşü Çatalca’nın Gümüşpınar Köyü’nde bulunan Kurşunlugerme Su Kemeri’nden başladı ve iki küçük dere geçildikten sonra Taş Ocağı’nda sona erdi.

KATILIMCILAR DOĞANIN GÜZELLİKLERİNİ KEŞFETME İMKANI BULDU
Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz doğa yürüyüşümüzde vatandaşlarımız tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfetme imkanı buldu. Bu vesile ile yürüyüş etkinliğimize katılan vatandaşlarımıza ve yürüyüş boyunca yanımızda olan Özel Optimed Hastanesi sağlık ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi. Etkinlik sırasında yürüyüşe katılan herkese Çerkezköy Belediyesi tarafından kumanya ikramı yapıldı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.