Çerkezköylüler yaşama dair bilgilendirildi

Çerkezköy Belediyesi tarafından ‘Yaşam Koçuyla Yaşama Dair’ isimli bilgilendirme semineri Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi

Çerkezköylüler yaşama dair bilgilendirildi
28 Aralık 2016 Çarşamba 09:19

YAŞAM KOÇU VE BİYOENERJİ UZMANI KATILDI
Günlük hayatta karşılaşılan sorunlar ve bu sorunlara karşı ailelerin tutum ve davranışlarını konu alan toplam dokuz farklı konudaki bilgilendirme semineri Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilirken, Yaşam Koçu Ayla Uckun ve Biyoenerji Uzmanı Muammer Çırak 9 farklı konuda katılımcıları bilgilendirdiler.
9 FARKLI KONUDA KATILIMCILAR BİLGİLENDİRİLDİ
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından anne, baba ve ailelere yönelik düzenlenen seminerde Yaşam Koçu Ayla Uçkun ile Biyoenerji Uzmanı Muammer Çırak tarafından verilen seminerde toplam dokuz farklı konu ele alındı.
SEMİNERDE NELER ANLATILDI?
Ailelerin, anne ve babaların günlük hayatlarında karşılaşabileceği sorunlar ve bu sorunların çözümüne yönelik olarak verilen seminerde ‘Anne ve Baba Tutumları’, ‘Günümüzde Anne ve Baba Olmanın Getirdikleri’, ‘Çocuğun Eğitiminde Ailenin Önemi’, ‘Anneler İçin Evde Disiplin Sağlama’, ‘Başarılı Aile Yaşam Döngüsü’, ‘Evlilik Terapisi’, ‘Olumlu Düşünme’, ‘Motivasyon’ (Güdülenme), ‘Öfke Kontrolü’, ‘Kişiliği Tanıma ve Beden Dili’ konuları anlatıldı.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.