Çerkezköyspor 2014-2015 sezonunun açılışını yaptı

Süper Amatör Lig temsilcimiz Çerkezköyspor 2014-2015 sezonunu düzenlediği etkinlikle açtı. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda yeni sezonu açan Çerkezköyspor, düzenlenen etkinlikte tüm sporcularını taraftarlara tanıttı. Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz yaptığı konuşmada, “Herkes bilsin Çerkezköy’ün tek takımı Çerkezköyspor’dur. Bu sezon ince eleyip sık dokuduk. Kişiliği ve karakteri olan dört dörtlük adam gibi adam bir takım kurduk. 1956 tarihli bu spor kulübünü de kimsenin kapatmaya da gücü yetmez” dedi.

Çerkezköyspor 2014-2015 sezonunun açılışını yaptı
21 Ekim 2014 Salı 07:51

SEZON AÇILIŞINA KATILIM YOĞUN OLDU
Çerkezköyspor 2014-2015 sezonunun açılışını gerçekleştirdi. Pazar günü saat 15.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda düzenlenen programa Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Turan Demircan, Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköyspor yönetimi, vatandaşlar ile Çerkezköyspor’un taraftar grubu Caddeliler katıldı.

TEK İŞİMİZ ÇERKEZKÖYSPOR’DUR
Düzenlenen program da ilk olarak Er Kaynak Camii imam hatibi İlhan İlke yeni sezon öncesi için dua ettirilirken, ardından da kurban kesimi gerçekleştirildi. Kurban kesiminin ardından Çerkezköyspor’un alt yapısında mücadele eden oyuncuları ile A Takım oyuncuları ve yöneticiler tek tek taraftarlara tanıtıldı. Açılış töreninde konuşan kulüp başkanı Ahmet Korkmaz, bu sezonun kendileri için farklı olacağını ifade ederek, “Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ediyorduk ama ne yazık ki düştük. Bu sezon ince eleyip sık dokuduk. Kişiliği ve karakteri olan dört dörtlük adam gibi adam bir takım kurduk. Önümüzdeki hafta sezon başlıyor. İlk haftayı bay geçiyoruz. Bu takımı bu ligde göreceksiniz. Bizim işimiz sadece
Çerkezköyspor’dur. Siyaset ve başka şeylerle kulüp olarak işimiz yoktur” dedi.

ÇERKEZKÖY’DE SPORU YAŞATMAK İSTİYORUZ
Beş sezondur bu takım ile mücadele ettiklerini sözlerine ekleyen Korkmaz, “Çerkezköyspor için gecemizi ve gündüzümüze kattık. Bu takımın buraya çıkmaması için çok kişi mücadele etti. Kulübün kapanmaması için bütün zorluklara göğüs gerdik. 1956 tarihli bu kulübü kapatmama adına her şeyi gözüne aldık. Bugün de sezon açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Bu çocukları ve sporcuları burada ağırlıyoruz. Bütün kategorilerde takımlarımız var ve Çerkezköy’de sporu yaşatmak istiyoruz. Pırıl pırıl çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutup spora teşvik ediyoruz. Kulüp olarak bunun mücadelesini veriyoruz” açıklamasında bulundu.

ÇERKEZKÖYSPOR OLARAK BİR BÜTÜNÜZ
Bu sezonu şampiyon olarak tamamlayacaklarını belirten Ahmet Korkmaz, “Herkesin desteği ile bütün kategorilerde başarılı olacağız. Bu sezon şampiyon olarak geçen sezon düştüğümüz Bölgesel Amatör Lige tekrar çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çerkezköy’ün tek takımı vardır oda Çerkezköyspor’dur. 1956 tarihli bu spor kulübünü kimsenin kapatmaya da gücü yetmez. Beş yıldır bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bugün burada olmamıza vesile olan ön önemli kişi Tekirdağ Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanıdır. Bizleri tesislerden de çıkartmak istediler. Sağolsun başkanımız bizlere kucak açtı ve tesislerden çıkartmadı. Elinden gelen desteği vermiştir. Tesisler olmasaydı takım burada olmazdı. Kendisine teşekkür ediyorum. Biz Çerkezköyspor olarak bir bütünüz. Bir yumruk olup yerli ve yabancı ayrımı yapmadık. Birlik ve beraberliğimizi kimse bozmasın” dedi.

AFRİKA KARMASI İLE HAZIRLIK MAÇI YAPTILAR
Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz’ın konuşmasını tamamlamasının ardından, Çerkezköyspor, İstanbul Afrika karması ile hazırlık maçı yaptı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.