Çerkezköyspor 3 puana hasret 3-1

Süper Amatör Ligi 2014-2015 sezonuna şampiyonluk parolası ile başlayan Çerkezköyspor’da kötü gidişat devam ediyor. Ligin 8. hafta karşılaşmasında deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk olan Çerkezköyspor takımı rakibi karşısında etkisiz bir futbol sergileyerek karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

 Çerkezköyspor 3 puana hasret 3-1
16 Aralık 2014 Salı 18:16

 EV SAHİBİ EKİP ETKİLİ BAŞLADI

Süper Amatör Ligde mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor ligde istediği sonuçları bir türlü alamıyor. Sekizinci hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çerkezköyspor zorlu Muratlı Belediyespor deplasmanına çıktı. Pazar günü Muratlı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor etkili başladı.

İLK GOL EV SAHİBİNDEN GELDİ

İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili ataklar geliştiren ev sahibi ekip taraftarının desteği ile Gökhan Küçük’ün ayağından bulduğu golle öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Gökhan, Çerkezköyspor savunmasının hatasını iyi değerlendirerek topu ağlara gönderdi. Gelen golle birlikte mağlup duruma düşen temsilcimiz kalan dakikalarda oyunda beraberlik mücadelesi verdi.

İLK DEVRE 1-1 TAMAMLANDI

Rakibi karşısında ataklarını sıklaştıran temsilcimiz beraberlik golünü bulamadı. Ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor ise temsilcimizin yüklendiği dakikalarda ikinci gol için etkili ataklar geliştirdi. Çerkezköyspor 43. dakikada beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan Serkan Akyüz’ün vuruşunu kaleci Semih çıkardı. Dönen topu iyi takip eden Can topu ağlara göndererek skoru 1-1’e getirdi. Bu gol de karşılaşmanın ilk devresini tayin eden skor oldu.

TEMSİLCİMİZ OYUN DİSİPLİNİNDEN KOPTU

Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda önemli ataklar yakaladı. Ev sahibi ekip Çerkezköyspor kalesinde daha organize olurken, 50.dakikada yeniden öne geçmeyi başardı. Bu dakikada Çerkezköyspor’dan Engin’in geri pası kısa düştü. Pozisyonu iyi takip eden Yiğit Deveci kaleci Murat’ı geçerek topu boş ağlara gönderdi. Gelen golle birlikte Çerkezköyspor oyun disiplininden koptu.
YİĞİT TOPU BOŞ AĞLARA GÖNDERDİ

Muratlı Belediyespor kalan dakikalarda fark mücadelesi yaptı. Çerkezköyspor beraberlik için geliştirdiği ataklarda istediği pozisyonları bulamadı. Rakibi karşısında kontra ataklar geliştiren Muratlı Belediyespor 74’üncü dakikada ikinci golün sahibi Yiğit Deveci ile farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta Çerkezköyspor savunmasının kademesi hata yaptı. Kaleci Murat ile karşı karşıya kalan Yiğit Deveci kaleciyi çalımladıktan sonra topu boş ağlara göndererek skoru 3-1 yaptı.

KÖTÜ GİDİŞAT DEVAM EDİYOR

Rakibi karşısında ilk devre iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen rakibinin ikinci devre gelen üst üste iki golü ile konsantrasyonu dağılan Çerkezköyspor kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Muratlı Belediyespor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Muratlı Belediyespor bu galibiyet ile 14 puana yükselerek zirve takibini sürdürürken, Çerkezköyspor ise altı puanda kaldı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.