Çerkezköyspor Anfi'yi çoşturdu

Çerkezköy Belediyespor tarafından Anfi tiyatro'da düzenlenen Murat Dalkılıç ve Betül Demir konseri büyük ilgi görürken, konserde konuşan Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz ekibi ile birlikte zorlu bir yola çıktıklarını belirterek, "Biz bu yola baş koyduk" dedi

Çerkezköyspor Anfi'yi çoşturdu
28 Haziran 2011 Salı 00:00

FUTBOLCULAR SAHNEYE ÇAĞRILDI
Çerkezköyspor tarafından Anfi Tiyatro'da düzenlenen konser futbolcuların ve teknik kadronun sahneye davet edilmesi ile başladı. Futbolcuların anons edilmesi ile futbolculara karşı büyük bir sevgi gösterisi olurken, en çok ilgiyi yeni transferler Hasan Barut, Serdar, Muzaffer, Burak, Suat, Hasan, Ali, Fahrettin ve Suat Erçetin gördü.
BAŞ KOYDUK
Futbolcular ve teknik kadronun ardından sahneye gelen Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, ekibi ile zorlu bir yola çıktıklarını ve hedeflerinin zirve olduğunu belirterek, "Bu yola biz baş koyduk. Elimizden gelen tüm gayreti ve imkanı seferber edeceğiz" dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Katkılarından dolayı Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan'a, Belediye Başkanı Ali Ertem'e ve sponsorlara teşekkür eden Başkan Ahmet Korkmaz, "bu konserde bizi yalnız bırakmayan, destek olan Çerkezköy halkına da çok teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Ahmet Korkmaz'ın ardından kürsüye gelen Kaymakam Ayhan Bayhan ise sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu belirterek, aynı zamanda sporun gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan da koruduğunu ifade etti.
KAYMAKAM BAŞARI DİLEDİ
Çerkezköyspor kültürünün ve algısının gelişmesi durumunda bunun ortak amaç ve payda için kullanılabileceğini belirten Kaymakam Bayhan, "İnşallah hedefe ulaşırsınız. Yeni seçilen Başkan ve Yönetim Kurulu'nu kutluyorum, tebrik ediyorum. Şampiyon olmanızı diliyorum" dedi.
İNŞALLAH BAŞARILI OLURLAR
Kaymakam Bayhan'ın ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Ertem ise 6 sene Çerkezköy Belediyespor'a ve Çerkezköyspor'a önemli desteklerinin olduğunu belirterek, "Bu sene yeni bir Yönetim geldi. İddialı bir yönetim ve çıtayı da yüksek koydular. Sezona da iddialı bir şekilde girecekler. İnşallah başarılı olurlar" dedi.
MADDİ MANEVİ DESTEK OLALIM
Sportif anlamda en iddialı ilçenin Çerkezköy olduğunu da belirten Başkan Ertem, "Burada Çerkezköy halkının desteği de önemli. O destek olursa bu arkadaşların tabanına kuvvet, nefeslerine güç olur. Gelin hep beraber kulübe maddi ve manevi destek olalım. Özellikle esnaf ve sanayicimizi katkı yapmaya çağırıyorum, davet ediyorum" dedi.
Belediye Başkanı Ali Ertem'in konuşmasının ardından ilk önce Betül Demir sahne aldı. söylediği şarkılarla Anfi Tiyatro'yu çoşturan Demir'in ardından Murat Dalkılıç sahne alarak Anfi Tiyatro'yu inletti. Gecede ayrıca sponsor olan firma ve kuruluşlara birer plaket te verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.