Çerkezköyspor iddialı geliyor

Çerkezköy Spor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz bu yıl hem futbol, hem de voleybolda iddialı kadro oluşturduklarını belirterek her iki kulvarda da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getirdi.

Çerkezköyspor iddialı geliyor
25 Temmuz 2011 Pazartesi 00:00

Çerkezköyspor Kulübü’nün Mayıs ayında gerçekleştirdiği kongrede Başkan olarak seçilen Ahmet Korkmaz yeni sezon öncesi iddialı konuştu. Bu yıl futbol ve voleybolda şampiyonluk hedeflediklerini ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini dile getiren Korkmaz, "Futbol ve voleybol takımlarının kadrolarını güçlendirdik. İlk yılımızda takımlarımızı bir üst lige çıkarmak istiyoruz" diye konuştu.
TAKIMLARDA REVİZYON
Çerkezköyspor Yönetimi, futbol takımının başına Lüleburgazspor Altyapı Antrenörü Ali Erpehlivan’ı getirmiş, geçtiğimiz yılki kadroyu da koruyarak takıma 10 yeni takviye yapmıştı. Yönetim, Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı’nın Antrenörü Tayfun Pişiren’le de yeniden anlaşma sağlamıştı. Voleybol takımına yapılan transferlerin ise ilerleyen günlerde kamuoyuna açıklanacağı belirtildi.
TAKIMI KORUDUK VE TAKVİYE ETTİK
Başkan Korkmaz, yeni sezon öncesi yaptığı açıklamada ilk olarak Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çerkezköyspor Futbol Takımı’na değindi. Mevcut kadrolarını koruduklarını ve takımı on yeni futbolcuyla takviye ettiklerini hatırlatan Korkmaz, takımın başına Lüleburgazspor’un Altyapı Antrenörü Ali Erpehlivan’ı getirdiklerini belirterek, hazırlıklara başlamak için statünün belli olmasını beklediklerini ifade etti.
STATÜNÜN BELLİ OLMASINI BEKLİYORUZ
Ligin başlama tarihi olarak Ekim ayının konuşulduğunu dile getiren Korkmaz, "Şu an statünün belli olmasını bekliyoruz. B.A.L. Ligi’nin başvuruları başladı. Biz de evraklarımızı hazırladık. Antrenmanlara tarih kesinleştikten sonra başlayacağız. Ligin başlamasından 40-50 gün önce çalışmalar başlayacak" dedi ve takımın sezon öncesi Bolu’da kampa gireceğini de söyledi.
HEDEF İLK YILDA ŞAMPİYONLUK
Yeni sezon için güçlü bir kadro kurduklarını ve şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını vurgulayan Başkan Korkmaz, "Bu sezon geçtiğimiz sezona göre daha iddialıyız. Hedefimiz yönetim olarak ilk yılımızda takımı bir üst lige çıkarmak" ifadelerini kullandıktan sonra taraftara da değindi.
TARAFTAR BİZİM VAZGEÇİLMEZİMİZ
"Yeni sezonda taraftarlarımızın desteği bizler için çok önemli" diyen Genç Başkan, taraftarların kulübün vazgeçilmezi olduğuna vurgu yaptı ve "Bu güne kadar takıma her zaman destek olan taraftarlarımızın bu yıl da yanımızda olup bizleri desteklemesini istiyoruz" diye konuştu.
VOLEYBOL TAKIMI İDDİALI GELİYOR
Korkmaz, açıklamasında Voleybol Şubesi'ne de değinirken, bu kulvarda da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Voleybolda ikisi yabancı olmak üzere 9 oyuncuyla kesin anlaşmaya vardıklarını ve güçlü bir takım oluşturduklarını dile getiren Korkmaz, oyuncularla resmi sözleşme imzalandığı zaman kamuoyunu bilgilendireceklerini kaydetti.
DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ
Korkmaz son olarak, her iki kulvarda şampiyonluk hedeflediklerini yinelerken, Çerkezköy halkının da maddi manevi desteklerini beklediklerini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.