Çerkezköyspor rahat kazandı 0-3

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköyspor sezon öncesi hazırlık karşılaşmasında Keşanspor ile karşı karşıya gelirken, etkili bir futbol ortaya koyarak Cihan, Mehmet Narin ve Serkan Akyüz’ün golleri ile sahadan 3-0 galip ayrıldı

Çerkezköyspor rahat kazandı 0-3
02 Ekim 2014 Perşembe 07:52

ÇERKEZKÖYSPOR OYUNA ETKİLİ BAŞLADI
Keşan Atatürk Stadı’nda oynanan hazırlık karşılaşmasına, Çerkezköyspor etkili başlarken, ilk dakikalardan itibaren rakip kaleye hücumlar geliştirdi. İstediği golü bir türlü bulamayan Çerkezköyspor rakibi karşısında sağlı sollu ataklarını sıklaştırdı fakat yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Ev sahibi ekip Keşanspor ise geliştirdiği kontra ataklarda gol arasa da istediğini elde edemedi.

İLKYARI ÇERKEZKÖYSPOR 1-0 KEŞANSPOR
İlkyarının sonlarına doğru ataklarını daha da arttıran temsilcimiz Çerkezköyspor, sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Cihan’ın şık bir vuruşu ile topu ağlara göndererek 1-0 öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Çerkezköyspor kalan dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koyarken, ev sahibi ekip ise beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

2. GOL PENALTIDAN GELDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısının başlamasıyla birlikte etkili oyununu devam ettiren Çerkezköyspor, yaptığı oyuncu değişiklikleri ile birlikte kanatlardan etkili hücumlar geliştirdi. Keşanspor’un beraberlik için yüklendiği dakikalarda kontra atak geliştiren Çerkezköyspor 70.dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen yeni transfer Mehmet Narin topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.
3-0 SONA ERDİ
Karşılaşmanın son bölümlerinde de Çerkezköyspor’un üstünlüğü devam ederken Keşanspor kalan dakikalarda gol bulamadı. Rakibi karşısında etkili ve rahat bir oyun ortaya koyan  temsilcimiz son dakikalarda tecrübeli oyuncusu Serkan Akyüz ile bir gol bularak farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalarda da gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma Çerkezköyspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

“TEK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”
Çerkezköyspor Teknik Direktörü Ergun Uncuoğullarından, karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte açıklamalarda bulunurken “ Geçtiğimiz sezon bizim gibi Bölgesel Amatör Ligden şansız bir şekilde düşen Keşanspor ile karşı karşıya geldik. Maça kontrollü başladık. İlerleyen dakikalarda bulduğumuz golle öne geçtik. Karışlaşmanın geride kalan kısmında ise savunmada hata yapmayarak üst üste iki gol daha bularak karşılaşmadan da 3-0’lık galibiyet ile ayrıldık. Lige iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Kurban Bayramından sonra hazırlık karşılaşmalarımız devam edecek. Yeni sezonda tek hedefimiz şampiyonluk olacak” ifadelerini kullandı.
 
Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.