Çerkezköyspor zorlansa da galip 2-1

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköyspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında aynı ligde mücadele edeceği Kapaklıspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk devresinde Kapaklıspor rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyarken, karşılaşmanın 4.dakikasında Yasin ile öne geçmeyi başardı. İkinci yarı farklı bir görüntü çizen Çerkezköyspor takımı ortaya koyduğu oyunla Serkan ve Engin’in ayağından bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu

Çerkezköyspor zorlansa da galip 2-1
23 Eylül 2014 Salı 08:07

ÇERKEZKÖYSPOR’U KENDİ YARI ALANINA HAPSETTİ
Süper Amatör Lig’e hızlı bir başlangıç yapmak isteyen Çerkezköyspor hazırlık maçında Kapaklıspor ile karşı karşıya geldi. Cumartesi günü saat 15.00’de Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf  Kapaklıspor oldu. Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Kapaklıspor adeta Çerkezköyspor takımını kendi yarı alanına hapsetti. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi zorlayan Kapaklıspor forvet oyuncuları kaleci Emre’yi geçmekte zorlandılar.

YASİN TAKIMINI ÖNE GEÇİREN İSİM OLDU

Etkili hücumlarına hız kesmeden devam eden Kapaklıspor takımı karşılaşmanın 4.dakikasında Yasin ile golü bulan taraf oldu. Gelişen Kapaklıspor atağında ceza alanı dışında topla buluşan Yasin kalecinin üzerinden gönderdiği topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 önce geçiren isim oldu. Gelen golle birlikte mağlup duruma düşen Çerkezköyspor ilerleyen bölümlere doğru toparlanmasına rağmen istediği pozisyonları bulmakta zorlandı.

İLK DEVRE KAPAKLISPOR TAKIMININ ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI
Rakibi karşısında etkili olamayan Çerkezköyspor kontra ataklarla rakip kalede beraberlik golünü aradı. Kapaklıspor ise rakibine pozisyon vermeyerek orta alanda topa daha çok sahip olan taraf oldu. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un tek gollü üstünlüğü ile sona erdi.

SERKAN’DAN JENERİKLİK FRİKİK
Çerkezköyspor takımı maçın ikinci yarısına oyuncu değişiklikleri ile başladı. İlk yarıya oranla daha kontrollü bir oyun ortaya koyan Çerkezköyspor takımı beraberlik golüne Serkan Akyüz ile ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında Çerkezköyspor serbest vuruş kazanırken, topun başına geçen Serkan Akyüz şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skora denge getirdi.

ENGİN SON SÖZÜ SÖYLEYEN İSİM OLDU

Çerkezköyspor bulduğu beraberlik golünün ardından ataklarına hız vererek rakip kalede etkili olmaya başladı. Kapaklıspor ise az adamla yakaladığı pozisyonlarda Çerkezköyspor savunmasına zor anlar yaşattı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuç bulamazken, Çerkezköyspor 86.dakikada galibiyet golüne ulaştı. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta topu iyi takip eden Engin topu ağlarla buluşturarak skoru 2-1’e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

İLK YARI KÖTÜ BİR OYUN ORTAYA KOYDUK
Hazırlık karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Çerkezköyspor Teknik Direktörü Ergun Uncuoğullarından, karşılaşmanın ilk devresinde takım olarak kötü bir oyun ortaya koyduklarını ifade ederek, “İkinci devre ise yaptığımız oyuncu değişiklikleri ile birlikte daha kontrollü bir oyun ortaya koyduk. Takım olarak hazırlıklarımız devam ediyor ve sezon başlangıcına kadar hazır hale gelmiş olacağız. Perşembe ve Pazar günü iki hazırlık maçı daha yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.