Çerkezköyspor’da son dakika transferi

Geçtiğimiz hafta sonu transfer dosyasını kapattıklarını ifade eden Çerkezköyspor yönetimi son dakika gelişen transfer çalışması ile Sındırgı Belediyespor’da top koşturan stoper Engin Doğan ile anlaşmaya vardı.

Çerkezköyspor’da son dakika transferi
28 Ağustos 2014 Perşembe 07:28

SON DAKİKA TRANSFERİ
Çerkezköyspor transfer dosyasını kapatmasının ardından son dakika gelişmesiyle bir transfer daha gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta sonu Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz ‘Transfer dosyasını kapattık, eğer son dakika bir transfer gelişmesi olmadığı sürece transfer yapmayacağız’ demesinin ardından son dakika transferi ile yeni bir oyuncuyla daha anlaşmaya vardı.
ÇERKEZKÖYSPOR ENGİN DOĞAN’I RENKLERİNE BAĞLADI
Çerkezköyspor son dakika gerçekleştirdiği transfer ile Engin Doğan’ı renklerine bağladı. Sındırgı Belediyespor’da forma giyen 27 yaşındaki stoper oyuncusu daha önce Alaşehir Belediyespor, Gönen Belediyesi ve Erdekspor forması giydi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.