Çerkezköyspor’dan 2 yeni transfer daha

Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz düzenlediği basın toplantısı ile hem transfer çalışmaları hem de Süper Amatör Lig’in başlama tarihi hakkında bilgilendirmede bulundu. Sol bek oyuncusu Emre Yazgın’ın ardından sağ kanat oyuncusu Okan Yurttaş’ı kadroya dahil ettiklerini belirten Ahmet Korkmaz, ligin 19 Ekim tarihinde başlayacağını ve çalışmalara da 8 Eylül tarihi itibariyle başlayacaklarını ifade etti.

Çerkezköyspor’dan 2 yeni transfer daha
12 Ağustos 2014 Salı 07:37

LİGİN BAŞLAMA TARİHİ 19 EKİM
Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz düzenlediği basın toplantısı ile yeni transferler ve Süper Amatör Lig’in başlama tarihi hakkında açıklamalarda bulundu. Kulüp binasında saat 15.00 düzenlenen basın toplantısında konuşan Korkmaz, “Çarşamba günü ASKF Başkanlığında kulüplere yönelik yeni sezon ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Ligin başlama tarihi 19 Ekim olarak açıklandı. Lig ile ilgili kitapçık da hazırlandı ve gerekli prosedürler de kitapçıkta yer alıyor” açıklamasında bulundu.
2 YENİ OYUNCU DAHA TAKIMA KATILDI
Transferde ince eleyip sık dokuduklarının altını çizen Korkmaz, “Bu yıl transferde kadromuzu takviye ederken ince eleyerek sık dokuduk. Kadromuza aklı selim iş yapacak oyuncuları aldık. En son sol bek mevkiine 3. Lig’de oynayan ve daha önce de takımımızda yer alan Emre Yazgın’ı kadromuza dahil ettik. Bir diğer transferimizde sağ kanat mevkiine 44 Malatyaspor’da başarılı bir sezon geçiren, 3. Lig ve daha önce de BAL’da oynayan Okan Yurttaş’ı da kadromuza katarak takımımızın gücüne güç kattık. Başka bir değişiklik olmadığı takdirde de transferi kapatacağız” diye konuştu.
8 EYLÜL TARİHİNDE ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ
Ahmet Korkmaz konuşmasının devamında ise sezon hazırlıklarına 8 Eylül tarihinde başlayacaklarını ifade ederek, “8 Eylül tarihinde topbaşı yaparak yeni sezonun startını vereceğiz. Bu sezon kurmuş olduğumuz kadromuzu tecrübeli arkadaşlardan meydana getirdik. Öncelik verdiğimiz tecrübeli kadro kurulması yönünde de başarılı olduk. Bu sezon kadromuzu kurarken öncelikli olarak sporcunun karakterini, ahlakını ölçerek gerçekleştirdik. Karaktersiz arkadaşlardan da kakımı arındırdık. Oluşturduğumuz kadro ile başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.
KADROMUZ ÇOK İYİ
Oluşturulan güçlü kadro sayesinde her zamanki gibi lige iddialı bir başlangıç yapacaklarını belirten Korkmaz şunları söyledi; “Oluşturduğumuz kadroya güveniyorum. Önce bulunduğumuz Süper amatör ligde başarıyı hedefliyoruz. Sonra BAL’da başarılı olarak 3. Lig’de yeniden yer almak için mücadele edeceğiz. Bu yıl oluşturduğumuz kadromuz BAL’dakinden çok daha iyi. İnşallah her hangi bir aksilik yaşamayız ve başarılara imza atacağız.”
BELEDİYE BİZLERİ MAĞDUR ETMEYECEK
Çerkezköy Belediyesi’nin ilçede bulunan tüm spor kulüplerine destek vereceğini sözlerine ekleyen Korkmaz, “Belediyemizden gelen talep üzerine Belediye Başkan Yardımcımız Atilla Can ile bir görüşme gerçekleştirdik. Bu görüşme bizim için mutluluk verici oldu. Bugüne kadar Belediye’ye taleplerimizi hep biz ilettik. Bu konuda Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, Başkan Yardımcısı Atilla Can’a Belediyemizin spordan sorumlu Belediye Meclis Üyesi Uğur Erem’e ihtiyaçlarımızın karşılanması yönündeki destekleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Yapılan görüşmede bizlerin nelere ihtiyacı olduğu soruldu ve biz de kulübümüzün ihtiyaçlarının neler olduğunu tek tek yazarak ihtiyaç listemizi kendilerine sunduk. Belediye olarak hiçbir kulübü mağdur etmeyeceklerini ve tüm kulüplere eşit mesafede olduklarını bize ilettiler. Biz de kendilerine memnuniyetimizi dile getirdik” ifadelerini kullandı.
KULÜP VE ŞAHISLARLA İŞİMİZ YOK
Ahmet Korkmaz konuşmasının devamında kulüp olarak bu sezon 9 kategoride mücadele edeceklerini kaydederek, “Çerkezköyspor olarak Çerkezköy’de sporun her dalının yaşatılması acısından üzerimize düşeni en iyi şekilde yapıyoruz. Amacımız gençlerimizi spora teşvik ederek kötü alışkanlıklardan korumak ve kurtarmaktır. Bu nedenle gençlerimize her zaman olduğu gibi yine kucak açtık ve açmaya da devam edeceğiz. Bu sezon Çerkezköyspor olarak ligde 9 kategoride  mücadele vereceğiz. Bu da Çerkezköyspor’un spora verdiği önemi göstermektedir. Bizim hiçbir şahıs ve kulüple işimiz yok. İlçemizde ve bölgemizde sporun ileriye gitmesi acısından mücadele ediyoruz. Yeni sezonda mücadele edecek tüm spor kulüplerine başarılar diliyorum” dedi.
İLK OLARAK KROS İLE BAŞLAYACAĞIZ
Toplantı sonunda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan başkan Korkmaz, fikstür çekiminin yapılıp yapılmadığı yönünde ki soruya da, “Bazı takımların ligden çekileceği söyleniyor. Önümüzdeki günlerde durum netlik kazanacak ve fikstür çekimi yapılacak. 8 Eylül’de yeni sezon hazırlıklarına ilk olarak kros ile başlayacağız ve bunları da Büyükyoncalı’nın  Bozoba Mevkii’nde ve Kızılpınar’ın Ağır Meşe Mevkii’nde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Bolu’da 10 günlük bir kamp çalışması yapmayı düşünüyoruz” cevabını verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.