Çerkezköyspor'dan Akay'a ziyaret

Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, Teknik Direktör Metin Aydemir, Kulüp Müdürü Ergün Uncuoğullarından , Caddeliler Taraftar Grubu Lideri Alkan Kuru ve futbolcular, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular

Çerkezköyspor'dan Akay'a ziyaret
12 Nisan 2014 Cumartesi 07:39

ÖNCELİKLİ ARZUMUZ BİR STADYUM
Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz ziyarette bir konuşma gerçekleştirirken "Başkanlığınız hem takımımız, hem de Çerkezköy için hayırlı olsun. Çerkezköyspor adına sizlerden her zaman destek bekliyoruz. Öncelikli arzumuz ise Çerkezköyümüze güzel bir stadyum kazandırılmasıdır" derken Çerkezköyspor'un son iki maçının kaldığını ve 27 Nisan’da oynanacak olan Velimeşe Spor maçına odaklandıklarını belirtti. Ahmet Korkmaz ayrıca Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı yarın oynanacak olan Armutlu Belediye Spor maçına davet etti.
EKSİKLERİ BİLİYORUZ
Ahmet Korkmaz'ın konuşmasının ardından takımın önümüzdeki üç maçta da galip gelmesi konusunda temennilerde bulunun Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ''Her ne kadar dışarıda görünsek de Çerkezköyspor'u takip ediyorduk ancak son 8 aydır daha dikkatle takip etmeye başladık. Çerkezköyspor inşallah daha iyi noktalara gelecek. Umarım bu sezonu kazasız, belasız atlatırız, takımı daha iyi noktalara getirmek gerekiyor. İnşallah el birliği ile bunların hepsini yapacağız. Arkadaşlarımıza güveniyoruz. Çerkezköy Spor Kulübündeki eksikleri biliyoruz. Yeni sezona daha güçlü bir şekilde hazırlanmalıyız. İnsanlarımıza spor atmosferini yakından yaşatmalıyız. Çerkezköyspor adına akıllı ve planlı olarak çalışmalar yapmalıyız. Önümüzdeki günlerde oturup konuşur, istişare ederiz. Olaylara geniş çerçevede bakmamız gerekiyor. Bu bilinçle hareket etmeliyiz'' şeklinde konuştu.
STAT PROJEMİZ BÜYÜKŞEHİR PROJELERİMİZİN ARASINDAYDI
Seçim süreci boyunca Çerkezköyspor ile ilgili söylediklerinin arkasında olduğunu belirten Akay "Stat ile ilgili projemiz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi projelerimizin arasında yer alıyor. Biz Çerkezköy’deki bu eksiği anlattık, onlarda Çerkezköy’deki bu eksiği gördüler. Artık bu çevrede bu stadın oluşması gerekiyor, bizde bunu yapacağız. Seçim süreci boyunca Çerkezköyspor ile ilgili söylediklerimizin arkasındayız, tabi Çerkezköyspor önce bu sezonu bitirsin ve bizlerde telaşımızı bitirelim. Daha sonra oturup Çerkezköy adına, Çerkezköyspor adına neyi daha iyi yaparız bunları paylaşacağız, daha sonra yeni sezona hep birlikte daha iyi bir şekilde hazırlanırız" ifadelerini kullandı.
KİMSEYİ MAĞDUR ETMEDEN BİRŞEYLER YAPACAĞIZ
Çerkezköysporlu Futbolcu Serkan Akyüz Çerkezköy eski Belediye Başkanı Ali Ertem’in bir organizasyonda, takıma maddi yardım sözü vermesine rağmen ödemelerin yapılmadığını dile getirirken Vahap Akay'ın bu sözü yerine getirip getirmeyeceğini sordu. Bunun üzerine Belediye Başkanı Vahap Akay "Çerkezköy’de spor adına kimseyi mağdur etmeden bir şeyler yapacağız. Futbolcu arkadaşların tamamının işine konsantre olmasını sağlamalıyız. Bu bir ekip işi ve bunları oturup hep beraber konuşacağız. Konuştuktan sonra bunu bir önceki dönemden çok daha planlı bir şekilde yürütmek lazım" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.