Çerkezköyspor’dan iki transfer

2014-2015 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Çerkezköyspor yeni sezon için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çerkezköyspor transfer çalışmaları kapsamında Burhaniye Belediyespor’dan Melih Mutluer ve Ispartaspor’dan Uğur Kandupan ile anlaştı

Çerkezköyspor’dan iki transfer
11 Temmuz 2014 Cuma 07:14

EN CAZİP TEKLİF ÇERKEZKÖYSPOR’DAN GELDİ
Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Çerkezköyspor ilk olarak geçtiğimiz sezon Burhaniye Belediyespor’da başarılı bir sezon geçiren 1991 doğumlu Melih Multuer ile anlaştı. Çerkezköyspor’a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Mutluer “Gelen teklifler arasında mantıklı düşündüğümde benim için en cazip olan teklif Çerkezköyspor takımından gelen teklifti ve hiç düşünmeden bu teklifi kabul ettim” dedi.
 
FORVET’İN HER İKİ TARAFINDA DA OYNUYOR
4 Mart 1991 yılında dünyaya gelen futbolcu 2003 yılında Silivri Alibeyspor’da amatöre geçiş yaptı. 2007 yılında İstanbul Güngörenspor’da oynayan ve 2009-2010 yılları arasında ise Burhaniye Belediyespor’da top koşturan golcü oyuncu daha sonra ise Ayvalıkadaspor’a transfer oldu. 2012 yılında tekrar eski takımı olan Burhaniye Belediyespor’a transfer olan oyuncu forvet hattının her iki tarafında da oynuyor.
 
BAŞARILI ORTA SAHA OYUNCUSU ÇERKEZKÖYSPOR’DA
Çerkezköyspor ayrıca Ispartaspor’un başarılı orta saha oyuncusu 1989 doğumlu Uğur Kandupan’ı da kadrosuna kattı. Uğur Kandupan 2003 yılında Çatalköprüspor ile amatörlüğe geçiş yaptı. Bir yıl Turgutlu Belediyespor’da oynayan oyuncu 2007 yılında Karaoğlanlıspor’a tranfer oldu. Bozköyspor’da 2 sene top koşturan Uğur Kandupan 2011 yılında Turgutlu İstasyon Gençlikspor’a transfer oldu. Bir sezon bu takımda oynayan oyuncu Erdekspor’a gitti. Edremit Belediyespor’da 2013 yılında top koşturan oyuncu geçtiğimiz sezonu ise Ispartaspor’da geçirdi. Oynadığı takımda başarılı bir sezon geçiren oyuncu Bölgesel Amatör Lig’de 21 karşılaşmaya çıktı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.