Çerkezköy’ü başarıyla temsil ettiler

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı, Çorlu’da düzenlenen Okullar Arası Karate İl Şampiyonası’nda kentimizi başarıyla temsil etti.

Çerkezköy’ü başarıyla temsil ettiler
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
07 Ocak 2022 Cuma 11:54

3 SPORCU İLE KATILDI

   5 Ocak 2022 tarihinde Çorlu'da düzenlenen Okullar Arası Karate İl Şampiyonası’na Belediye Gençlik Spor Kulübü Karate Takımı sporcularından Yasemin Kasal, Fatma İkra Gülpınar ve İkra Gümüş katıldı. Sporculardan Yasemin Kasal, 2010 Doğumlu Minik Bayan Kata dalında tüm rakiplerini mağlup ederek İl Şampiyonu oldu. Fatma İkra Gülpınar 2011 Doğumlu Minik Bayan Kata dalında 2’nci olurken; aynı kategoride mücadele eden İkra Gümüş ise İl 3’üncüsü oldu.

BİR KEZ DAHA KENTİMİZE GURUR YAŞATTILAR

   Çerkezköy Belediyesinin her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımımız, Okullar Arası Karate İl Şampiyonasında elde ettiği derecelerle bir kez daha kentimize gurur yaşattılar. Bu vesile ile antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.